Tarik Skubal arată ca un as în victoria cu 5-0 a Detroit Tigers în fața Twins

Detroit Tigers au jucat o marcă câștigătoare de baseball, strălucind în toate cele trei fațete – aruncare, lovire și apărare – împotriva Gemenilor din Minnesota. Făcând clic pe toți cilindrii a fost o raritate în cea mai mare parte a acestui sezon.

Miercuri, Tigrii au executat un plan care aproape garantează o victorie.

„A trebuit să începem să jucăm bine cu mult timp în urmă”, a spus managerul AJ Hinch. „Sperăm că în ultimele două săptămâni ne-am văzut făcând un pas înainte în câteva domenii diferite… Începem să arătăm că în afara clasamentului, a recordului, ne concentrăm mai mult pe jocul de mână, și se întâmplă lucruri mai bune.

MULȚUMESC:Cum a scăpat Jonathan Schoop de criză: „Voi lovi ca (Manny) Machado”

Starterul stângaci Tarik Skubal a făcut șapte reprize fără scoruri, reducându-și ERA la 2,15, iar doi relevi au marcat o pereche de cadre fără scor. Infracțiunea a avut nouă lovituri și a trecut ștafeta într-o rundă de patru a cincea repriză. Apărarea, fără opritorul Javier Báez, nu a greșit până la greșeala de lansare a lui Jeimer Candelario din a noua repriză.

Lanțul Tigers Tarik Skubal scoate mingea din mănușă primul pentru a treia repriză împotriva Twins miercuri, 1 iunie 2022, la Comerica Park.

Aceste performanțe l-au făcut să câștige cu 5-0 în fața Gemenilor de la Comerica Park în al patrulea din cinci jocuri pentru a câștiga seria. Tigrii (20-30) au câștigat 11 din ultimele 18 meciuri, precum și fiecare dintre ultimele două serii, ambele împotriva adversarilor din Liga Americană Centrală.

În ciuda atacului și apărării solide, jocul de miercuri i-a aparținut lui Skubal. Tânărul de 25 de ani și-a dominat cele șapte reprize, permițând doar două lovituri și o plimbare cu șase lovituri.

Add Comment