Să fim prea entuziasmați de Edmonton Oilers

Jocul 2 al seriei din prima rundă dintre Kings și Oilers nu a putut să depășească drama rafinată a Jocului 1 din Connor McDavid face felii mari regii din Los Angeles sau Mike Smith joacă pucul din mijloc unui jucător de la Kings, lansându-se prin pliu pentru a opri lovitura inițială, apoi lăsând să intre golul câștigător al jocului LA câteva secunde mai târziu. (Credicatorul Sportsnet l-a numit pe acest Smith „risc ridicat, recompensă mare” în natură.) De fapt, fiind o victorie 6-0 Oilers, jocul 2 nu a avut nicio dramă reală. Dar jocul a fost foarte distractiv pe măsură ce playoff-urile au continuat și m-a încălzit și mai mult pentru Oilers a lui Jay Woodcroft (care este cam răutăcios!) și această serie în general (care este cam răutăcioasă!!). Lasă elita hocheiului de pe Coasta de Est să insiste că Kings-Oilers este un joc de care nu-i pasă nimănui. Pe măsură ce toți înnebunesc pentru Igor Shesterkin și Jake Guentzel și Carne de porc picant cu broccoli de la Louis DomingueÎți voi spune pur și simplu, politicos, dar ferm, că acest serial este cel mai distractiv și cel mai bun.

Tot ceea ce își dorește fanul neutru este aici: două echipe legitim bune care pot zbura pe gheață, apărări mai bune decât se aștepta, portari cu bombă cu ceas care îi fac pe toți nervoși, băieți tineri și potențial interesanți, unii mai în vârstă și, evident, câțiva băieți interesanți, echipe speciale rele din Los Angeles și echipe speciale bune din Edmonton și mulțimi mari până acum. Seria este la egalitate pe măsură ce se întoarce la Los Angeles pentru următoarele două jocuri.

Divizia Pacific este criticată pentru cât de ușor este calificarea în playoff. Recunosc că recent i-am trimis un mesaj unui coleg de muncă, „Doamne, pacificul e atât de rău, sunt atât de gelos” într-un moment de frustrare față de diviziunea Atlanticului. Dar nu lăsați reputația proastă meritată a diviziei în acest an să vă împiedice să vedeți lumina că Edmonton Oilers sunt cu adevărat, foarte buni. De când Woodcroft a preluat funcția de antrenor principal la mijlocul lunii februarie, echipa și-a îmbunătățit dramatic jocul de 5 la 5. Grupul de atacanți se menține ferm, cu Connor McDavid de pe gheață. Apărătorii, ale căror nume individuale ar putea avea capul înclinat și fața încrețită de trepidare, s-au dovedit decente când au fost desfășurați cu grijă și cu un timp de gheață aproximativ echilibrat. Cu toții sunt încă puțin bătrâni și lenți, cu excepția Darnell Nurse și Evan Bouchard (a cărui față de 37 de ani dezmintă vârsta lui adevărată de 22 de ani). Dar, împărțind procesele-verbale așa cum a făcut el, Woodcroft s-a asigurat că unitatea nu este veche și lentă și suprataxă.

În trecut, nu era neobișnuit ca McDavid și Leon Draisaitl să joace minute nebunești pentru a compensa răutatea echipei. Dar nu trebuie să o facă atât de mult când restul echipei poate genera ocazii și poate înscrie goluri ca acea bombă Bouchard deviată de Ryan McLeod, unul dintre tinerii potențial interesanți din serie. Nici Draisaitl, nici McDavid nu i-au condus pe Oilers la TOI aseară. Ce creștere! Rezultă că atunci când ambii nu sunt gazați și mor din cauza patinării 30 de minute pe noapte, vor juca și ei mai bine.

Nici adversarul nu trebuie demis. Kings au suportat răni la aproape fiecare apărător din lista lor în acest sezon (inclusiv Drew Doughty, care a suferit o intervenție chirurgicală de final de sezon), așa că linia albastră este un mic amestec amuzant de veterani și, da, este adevărat, băieți tineri potențial interesanți. Apărătorii începători Jordan Spence și Sean Durzi au primit o mare responsabilitate de către antrenorul lor, Todd McLellan. Durzi, de exemplu, este deja primul fundaș de unitate la jocul de putere.

S-ar putea să vrea să renunțe la acest CV, totuși, pentru că jocul de putere al lui Los Angeles nu este foarte bun. A fost destul de rău aseară erau marcate cu stenografie. Deci, problema nr. 1 pentru Kings este că seria poate prezenta cea mai mare disparitate de echipe speciale în playoff. Problema nr. 2 este că, deși pot domina posesia și pot crea ocazii repezi, Kings se luptă să înscrie cu putere egală. cel diferența dintre obiectivul lor total real și obiectivul lor așteptat totalul a fost cel mai rău din ligă în acest sezon și, din punct de vedere comic, mai rău decât cea de-a 31-a echipă care a terminat cel mai rău. Mi s-a părut că de fiecare dată când îi priveam, fie câștigau cu un gol, fie pierdeau cu cinci și erau excluși. Ce joc Kings vom vedea mai mult în această serie? Un centru de oprire foarte cool Philip Danault i-a ținut pe McDavid și Draisaitl liniștiți în meciul 1 de fiecare dată când au împărțit gheața și a marcat două puncte, dar nu a reușit să realizeze aceeași performanță în jocul 2.

Dacă doriți să recrutați tineri pentru a vă construi propria listă de băieți, Kings vă poate oferi și o a patra linie centrată pe potențialul interesant Quinton Byfield, în vârstă de 19 ani, a doua alegere din draftul 2020. Sincer, linia lui a Fac multe în această serie, în afară de a fi lovit de Zack Kassian sau de a evita să fiu lovit de Zack Kassian. Dar e Divizia Pacific, iubito. Totul se poate întâmpla. Poate, doar poate, vor face ceva tare…

Add Comment