„Revenirea Caroline Stanbury din RHODubai, soț și valoare netă

Caroline Stanbury știe un lucru sau două despre lumea reality TV. După ce a jucat în Bravo’s doamnelor din Londra acum câțiva ani și făcând o lungă apariție pe Lista de milioane de dolari din Los AngelesCaroline s-a întors cu The Adevăratele Gospodine din Dubai. Și promite să fie un sezon plin de dramă. Cu toate acestea, Caroline știe exact în ce se bagă și nu se reține.

În timp ce nativul din Marea Britanie nu a văzut încă noul spectacol când s-a așezat cu sanatatea femeilor, ea a spus despre decizia ei de a reveni în lumea televiziunii reality și despre cum s-a schimbat aceasta de-a lungul anilor. Așa că, fără alte prelungiri, să o ajungem din urmă cu Caroline Stanbury, o Doamnă reformată din Londra și nouă gospodină din Dubai.

Caroline a divorțat de la ultima dată când a apărut la televizor.

De la începutul sezonului 1 din 2014 al doamnelor din Londra, viața pare diferită pentru Caroline. Ea este regina unui oraș nou, are un soț nou și și-a înmuiat puțin marginile. „Probabil am devenit o persoană mai bună, o persoană mai bună”, spune ea, observând că viața ei a fost incredibil de agitată în timpul filmării. LAUGH OUT LOUD cu toți acești ani în urmă. „Cred că acum am puțin mai mult timp pentru mine”, spune ea. „Am spus că nu o voi mai face, dar acum sunt mai ocupat ca niciodată și mai reușit ca niciodată, ceea ce este cu adevărat incitant”.

Caroline găzduiește un podcast numit „Divorced Not Dead”, este un ambasador al mărcii de lux și a lansat recent o nouă colecție de pantofi, potrivit biografiei ei Bravo.

Caroline spune că acum are o „viață nouă” pe care o numește „mult mai lină” și „mult mai puțin înregimentată”. Și se concentrează mai mult pe ea însăși în aceste zile. „Este mult mai puțin despre toată lumea și mai mult despre mine”, explică ea.

A doua ei căsătorie este cu un fotbalist de la Real Madrid.

Există un bărbat nou frumos în viața lui Caroline! Când toată lumea a cunoscut-o LAUGH OUT LOUD, Caroline a fost căsătorită cu finanțatorul Cem Habib, cu care are trei copii. În cele din urmă, au divorțat în 2019, iar ea este acum căsătorită cu fostul fotbalist de la Real Madrid Sergio Carrallo. Și băiete, sunt încă în faza de lună de miere! „Viața de căsătorie este uimitoare, într-adevăr”, spune Caroline.

Acum, după ce au terminat filmările sezonului 1, iubitorii sunt ocupați să cuibărească. „Tocmai am cumpărat prima noastră casă împreună”, spune Caroline W.H.. Cuplul are o diferență de vârstă de aproape douăzeci de ani în timpul filmărilor (Sergio are 27 de ani, comparativ cu 45 de ani ai lui Caroline) și s-au aruncat cu capul înainte în viața lor împreună. “Este un pic ca o reproiectare. Pot să-mi retrăiesc tinerețea alături de el”, spune Caroline.

În timp ce Caroline nu este cu siguranță singura care s-a mutat în Dubai ca expat, dragostea ei anti-îmbătrânire este. „Nu există multe femei în Orientul Mijlociu căsătorite cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr. Dar există o mulțime de bărbați căsătoriți cu femei care sunt cu 20 de ani mai tineri. Deci, cu siguranță încalc o normă socială.

Tibrina HobsonGetty Images

Ea speră că gospodinele pot reformula modul în care oamenii gândesc despre Dubai.

Când a apărut prima știre că franciza Housewives se va îndrepta către Dubai, câțiva fani și-au exprimat îngrijorarea cu privire la problemele LGBTQ+ și de egalitate de gen din oraș. (EAU este foarte intolerantă față de comunitatea gay, cu amenințarea cu închisoarea). Totuși, în general, Caroline insistă că Dubaiul este „foarte tolerant”, adăugând: „Sunt un ambasador al mărcii de lux, sunt căsătorită cu un tânăr și divorț. Acum câțiva ani, nu aș fi putut trăi cu el până când ne-am căsătorit. Lucrurile se schimbă atât de repede încât cred că gospodinele din Dubai vor reeduca oamenii despre cum este cu adevărat aici. Nu suntem înlănțuiți și legați de cămile în deșert. Trăim vieți foarte cosmopolite și cool.

Aproximativ 85% din oraș este format din expați care locuiesc în afara țării lor de origine, potrivit World Population Review. „Dubai este foarte multicultural”, spune Caroline. „Este un astfel de amestec de oameni diferiți. Aici trăiesc toate tipurile de viață. Adică, dacă mi-ai fi spus că aici ar fi evrei și musulmani care locuiesc în același oraș, știi, acum 10 ani toată lumea ar fi spus: „Niciodată”. Vei vedea cât de departe a ajuns. Toată lumea este aici.

Dar există diferite „reguli” de viață în Dubai pe care gospodinele trebuie să le urmeze.

Fără pahare de vin la meciurile de fotbal pentru aceste gospodine. Poți să bei alcool cu ​​adevărat în Dubai doar dacă ești acasă sau într-un loc aprobat. „Fiecare gospodărie are licență”, spune Caroline. — Trebuie doar să gândești puțin diferit. Și asta se aplică și hainelor și acțiunilor sale în afara casei.

„Dacă vreau să port pantaloni scurți, îi pot purta la plajă. Nu le port într-un mall, dar din respect, nu? ” ea spune. „Nu pot să sărut în public și să sărut în public, dar nu-mi place în mod deosebit să văd oamenii sărutându-se în public, așa că sunt bine”.

Dar, spune Caroline, „Eu cutie m-am întins în pat cu toate ferestrele deschise și am pus toate diamantele lângă pat, fără să-mi fie teamă să nu mi se fure. eu cutie să-mi pierd copilul într-un loc public și să nu mă prăbușesc complet pentru că se va întoarce.” Ea a numit acele compromisuri „de neprețuit”.

„Dacă trebuie să mă gândesc să-mi comand alcoolul în mod legal, în modul corect, mai degrabă decât să fiu jefuită în patul meu sub amenințarea armei, asta nu este o idee deloc pentru mine”, spune ea. „Aceste reguli sunt cam acolo pentru a te proteja și apoi, odată ce le înveți, nu sunt atât de dificile.” Gospodinele se adaptează la reguli, „dar sincer, toți trăim foarte bine, ssuperior bine”, a adăugat ea.

Caroline este o fostă profesionistă de reality TV.

A fi într-un reality show este ca o viață normală cu „un strat suplimentar”, spune Caroline.

Asta înseamnă să lucrezi la îndeplinirea tuturor rutinelor tale private obișnuite în mod natural, chiar dacă cineva filmează în orice moment, spune ea. Cu toate acestea, uneori, camera nu surprinde întreaga persoană. Când a fost întrebată ce nu înțeleg emisiunile despre personalitatea ei, Caroline spune că „uneori poate că latura ta mai blândă nu iese la iveală, sau ești atât de militant pentru că ești atât de ocupat…”.

Totuși, ea explică că este greu nu fii autentic. „Viața este atât de rapidă aici încât nu ai timp să ascunzi nimic. Nu e ca și cum te poți prezenta cu totul altfel. Adică, cu siguranță nu pot – nu pot să nu vorbesc în numele celorlalte fete, dar eu nu pot fi cineva care nu sunt.

Acest conținut este importat din {embed-name}. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

Când se urmărește pe ea însăși în timpul unui episod, ea spune că pur și simplu își asumă rolul de „spectator”, bucurându-se de spectacol ca oricine altcineva. Caroline a învățat cu mult timp în urmă că nu va putea controla camera pentru a-și arăta toate cele mai bune unghiuri, dar fetelor mai noi le poate fi mai greu să se adapteze.

Ea crede că prietena ei Lindsay Lohan ar fi o „gospodină grozavă”

— O cunosc pe Lindsay de ani de zile, spuse Caroline. Pagina 6. „Este actriță. Ar fi o gospodină grozavă!

Dar Caroline a adăugat că Lindsay, care locuiește și în Dubai, este probabil prea ocupată pentru a se alătura distribuției „RHODubai”.

„De fapt, am vorbit cu el astăzi”, a spus Caroline. Pagina 6. „Ea face un nou film și este super fericită și a înțeles. [‘Lohdown’] podcast”, spune ea. „Nu pot să-mi imaginez că s-ar alătura nouă, dar fericită să o aibă dacă vrea.”

Ea valorează și milioane.

Caroline nu glumește. Celebrity Net Worth raportează că valorează în jur de 30 de milioane de dolari. În ceea ce privește afacerile, în 2008 a început o afacere cu produse de lux numită Gift Library, dar de atunci s-a închis.

Nu i-ar deranja un alt sezon de RHODubai…depinde cum merge acesta.

Nu există încă știri despre dacă RHODubai va primi undă verde pentru încă un sezon, dar Caroline se așteaptă să fie.

„Cred că acest spectacol este atât de bun încât, chiar dacă am sta în deșert și nu am făcut nimic, toată lumea s-ar uita doar pentru că sunt fascinate”, spune ea. „Dacă mi-ar cere să mă întorc, bineînțeles că mi-ar plăcea să mă întorc”.

Dar mai întâi, ea spune că toată lumea trebuie să vadă cum decurg primele episoade când apar pe 1 iunie. „Hai să vorbim despre asta peste câteva luni”, adaugă Caroline.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment