Prezentare Fox Upfront preînregistrată pentru a surprinde industria

Fox Corp. a surprins industria luni găzduind o prezentare inițială aproape în întregime preînregistrată.

Aproximativ 800 de participanți s-au adunat la Skylight din Lower Manhattan pentru prezentare, care s-a jucat captivant pe ecrane gigantice timp de puțin peste o oră. După ce s-a terminat porțiunea preînregistrată, CEO-ul Fox Entertainment, Charlie Collier, a mers pe o platformă instalată în mijlocul sălii pentru a se adresa în persoană publicului.

Collier a prezentat-o ​​apoi pe Susan Sarandon, vedeta noii drame a rețelei „Monarch”. Colegele lui în drama muzicală country, muzicianul Trace Adkins, a apărut și a interpretat (pe piese preînregistrate) clasicul Hank Williams Jr. „A Country Boy Can Survive”.

Participanții au fost așezați într-un stil club de noapte în jurul unor mese mici. Pe măsură ce prezentarea de la ora 16 a început să fie difuzată, a devenit clar că evenimentul Fox Sports, Fox News și Fox Entertainment urma să fie în mare parte preînregistrat. Directorii seniori ai Fox Corp., inclusiv CEO-ul Lachlan Murdoch (în adidași), s-au așezat într-o coadă lungă lângă marginea îndepărtată a încăperii plină de cumpărători de media și reporteri.

Reacția generală a publicului a fost surprinsă de faptul că evenimentul a fost pre-înregistrat, având în vedere toată atenția din acest an asupra industriei care a revenit la conversații în persoană pentru prima dată în trei ani.

Prezentarea neortodoxă a demonstrat, de asemenea, că rețeaua de difuzare a lui Fox este încă o lucrare în curs de desfășurare după despărțirea de 21st Century Fox în urma vânzării Disney în 2019. Scenariul lui Fox aruncă o plasă largă pentru public, din saga cu săpun a unei dinastii de muzică country din „Monarh” la noua antologie de thriller juridic „Acused” la comedii precum „Call Me Kat” de Mayim Bialik și falsul documentar „Welcome to Flatch”.

Collier a introdus două noi comedii animate care s-au dovedit a fi ferm înrădăcinate în umorul de la doi ani: „Grimsburg” și „Krapopolis”. Jon Hamm, care își dă vocea personajului principal din „Grimsburg”, a glumit scurt cu Collier într-un segment preînregistrat, menționând că ștacheta este ridicată, având în vedere longevitatea hiturilor animate ale lui Fox, precum „The Simpsons”, „Family Guy” și „ Burgerii lui Bob.

Hamm și-a exprimat imaginea de bărbat frumoș, spunând mulțimii că Collier l-a cortes cu declarația: „‘Hamm, ai o față pentru animație’. Ce altceva i-aș putea spune acel nemernic gelos decât „Înscrie-mă”. “

În observațiile sale preînregistrate, Collier a promovat noul model Fox Corp. ca combinând „o doză sănătoasă de investiții corporative inteligente și rădăcinile rebele ale lui Fox”, a spus el. În plus, compania intenționează să „reinventeze” franciza Gumby după ce a achiziționat proprietatea în februarie.

Collier și CEO-ul Fox Sports, Eric Shanks, au beneficiat atât de mult de pe urma streamerii Netflix și Disney+ care îmbrățișează cu nerăbdare publicitatea pentru a-și extinde baza de venituri.

„Recent, au apărut titluri care spuneau „publicitatea a revenit”. Nu știam că a dispărut”, a spus Collier în segmentul preînregistrat. „Acum vin Netflix și Disney. Nu își pot permite să-și construiască paywall fără banii tăi.

Anterior, în prezentarea sa a planurilor de programare ale Fox Sports, Shanks le-a glumit agenților de publicitate și cumpărătorilor de media din mulțime: „Fără tine, am fi doar Netflix. Ne place să vindem camioane, pizza și telefoane.

Fox s-a poziționat ca fiind profund angajat să lucreze cu agenții de marketing în moduri creative. Michael Strahan, una dintre gazdele emisiunii „Fox NFL Sunday”, a remarcat că spectacolul primește un nou set high-tech special conceput pentru a afișa mesajele sponsorilor.

Prezentarea a marcat, de asemenea, primele remarci ale superstarului Tom Brady de la semnarea unui contract masiv de 10 ani cu Fox Sports pentru a se muta în cabina de difuzare anul viitor, după ce și-a încheiat sezonul de rămas bun ca jucător cu Tampa Bay Buccaneers din NFL.

În scurtele sale remarci, Brady a spus că așteaptă cu nerăbdare „să fie alături de tine pe teren pentru Super Bowl 57 în februarie”, ceea ce a fost interpretat ca un semnal că cel mai câștigător fundaș din istoria NFL plănuiește să se retragă – pe bune de data aceasta – după un ultim sezon al cântecului lebedelor. (Brady și-a anunțat retragerea la începutul acestui an, dar s-a răzgândit în martie.)

Frank Micelotta/FOX

Prezentarea lui Fox a evitat cu asiduitate orice mențiune despre controversele din jurul Fox News. Prezentul Fox News, Bret Baier, a fost prima personalitate prezentată în lungul film de momente care a deschis prezentarea. Dar Tucker Carlson, cea mai vizionată și controversată personalitate a canalului, nu a fost menționat. „Tucker Carlson Tonight” de la Carlson a stârnit indignare și a înstrăinat agenții de publicitate mainstream cu opiniile sale de extremă dreapta despre imigrație, diversitatea etnică în creștere a țării, răspunsul federal la COVID și alte subiecte.

Directorul general al Fox News, Suzanne Scott, a făcut scurte comentarii într-un segment preînregistrat. „Suntem știrile Americii și multe altele”, a spus ea. Pete Hegseth, șeful serviciului de streaming Fox News Nation, a descris serviciul ca fiind extins dincolo de știri și personalități de opinie în programe de stil de viață, gătit și subiecte auto. În timp ce Hegseth vorbea, imaginile drapelului american s-au jucat pe ecranele gigantice – și pentru a le susține, Hegseth a purtat chiar și un pătrat de buzunar cu steagul american.

CLICK AICI pentru a urmări varietatecoperta Upfronts 2022

În timpul segmentului Fox Entertainment, Collier a făcut un tur virtual al lotului Fox Studios din Los Angeles, într-un efort de a evidenția rădăcinile creative ale companiei. În jocul și discuțiile scrise de Collier, el a întâlnit strategic vedete Fox precum Rob Lowe și Gina Torres din „9-1-1: Lone Star”.

Farhad Massoudi, fondatorul și CEO-ul Tubi, platforma de streaming liniară susținută de reclame a Fox, în creștere rapidă, a subliniat valoarea tonajului de conținut gratuit pe care îl oferă utilizatorilor într-un moment în care achiziția de abonați în Statele Unite încetinește în mod clar. Massoudi a predicat Evanghelia conținutului gratuit susținut de reclame unei mulțimi receptive.

„Suntem 100% susținuți de reclame”, a spus Massoudi. El a subliniat că Tubi are o bibliotecă de conținut mai largă decât orice altă platformă, ca parte a misiunii sale de a „elimina părtinirea umană” din selecția de conținut pentru platformă. Pe lângă toate acestea, serviciul „duplică” conținutul original, cum ar fi filme create pentru Tubi, cu actori predominant de culoare, ceea ce se potrivește cu biblioteca sa extinsă a ceea ce Massoudi a numit „cinema negru”.

Prezentarea pre-înregistrată care s-a încheiat cu o bobina de blooper cu „frase” din prezentarea inițială cu fragmente pline de umor din Collier, vedeta „The Cleaning Lady” Élodie Yung, gazda „Next Level Chef” și vedeta de multă vreme Fox, Gordon Ramsay, Jamie Foxx, gazda și producătorul executiv al show-ului „Beat Shazam”. Foxx a apărut și într-un segment preînregistrat pentru a vorbi despre noul său serial dramă „Alert”, un thriller cu persoane dispărute.

Pe lângă faptul că a fost un eveniment preînregistrat în mare parte, conducerea lui Fox din acest an a fost neobișnuită, deoarece nu a fost precedată de lansarea programului de toamnă al rețelei. Datorită faptului că dramele „9-1-1” și „The Resident” a durat mai mult decât era de așteptat pentru a-și încheia contractele de reînnoire pentru cel de-al șaselea sezon, Fox a ales să-și prezinte planurile pentru sezonul 2022-2023. Pe măsură ce videoclipul inițial a început să ruleze, Fox a confirmat că ambele emisiuni au fost reînnoite pentru sezonul 2022-23.

După prezentarea inițială în stil IMAX, directorii și talentul Fox s-au amestecat pentru sushi și glisoare la petrecerea de după cu facilități de întâlnire și salut pentru diferite emisiuni și divizii Fox. „Am băut de la 10 a.m.”, a glumit Oliver Hudson, co-starul thriller-ului dramatic al lui Fox „The Cleaning Lady”, în timp ce a încheiat prezentarea direcționând participanții către băuturi și mușcături IRL. Nick Cannon, gazda piesei „The Masked Singer” de la Fox, a intervenit pentru un post de DJ.

Jennifer Maas a contribuit la acest raport.

(Foto: Charlie Collier, CEO Fox Entertainment)

Add Comment