Playoff-urile Cupei Stanley 2022 – Ghidul spectatorilor pentru meciul 4 de la Boston Bruins și Carolina Hurricanes pe ESPN

Carolina Hurricanes și Boston Bruins ies pe gheață duminică pentru meciul 4 din seria de playoff din primul tur (12:30 ET, ESPN), deoarece Bruins speră să egaleze lucrurile la două jocuri fiecare, în timp ce Canes caută să aducă acasă un avantaj de 3-1 pentru Game 5.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru joc, am creat un ghid pentru toți jucătorii cheie pe care trebuie să îi urmăriți pentru fiecare echipă, inclusiv informații statistice aprofundate din Statisticile și informațiile ESPN, precum și căile către victorie pentru fiecare club, prin amabilitatea Kristen Shilton și Greg Wyshynski. Shilton și Wyshynski își oferă și predicțiile pentru scorul final.

Playoff-urile Cupei Stanley revin în rețelele ESPN în 2022: ESPN și ESPN2 vor difuza jocuri din prima și a doua rundă, cu o serie de finale de conferință pe ESPN și finale de cupă pe ABC.

Abonați-vă la ESPN+ | Transmiteți NHL pe ESPN
Cum să pariezi Bruins-Hurricanes

12:30 ET | Urmărește în direct pe ESPN
Dubla: Boston-135 | Mai mult mai putin: 5.5

Uraganele
Cel mai bun marcator din playoff: C Vincent Trocheck (două goluri, două pase decisive); D Tony DeAngelo (patru pase decisive); D Jaccob Slavin (un gol, trei pase decisive)

Calea spre victorie: Cei mai buni jucători ai Carolinei trebuie să joace așa. Nu a existat suficientă putere de vedetă pentru Hurricanes în înfrângerea de vineri în meciul 3, iar Boston a valorificat în cele din urmă performanțe mari de la talentul său de top precum David Pastrnak. Carolina s-a descurcat bine în primele două jocuri ale seriei pentru a limita spațiul pe care Pastrnak și Taylor Hall au avut de jucat, iar după o primă perioadă decentă vineri, Carolina a părut să slăbească atunci când gheața a oscilat în favoarea Bostonului.

Echipele care reușesc în play-off sunt cel mai adesea cele care pot face față schimbărilor. Acesta este un test major pentru Hurricanes pentru a-și reangaja primii șase, pentru a sprijini portarul în plină cu o apărare pozițională mai puternică și, în cele din urmă, doar să joace la cele mai importante momente de acolo. Carolina are toate instrumentele. Pentru a pune Boston pe frânghii în acest cel mai bun din șapte, Hurricanes trebuie să le mânuiască din nou cu încredere. – Kristen Shilton

Prezentare generală a statisticilor și informațiilor ESPN:

  • Echipele care preiau conducerea cu 2-1 într-o serie cu cel mai bun din șapte dețin un record de serie de 369-158 (.700), inclusiv un punctaj de 7-4 în playoff-urile Cupei Stanley 2021 (4-2 în primul tur al playoff-urile din 2021). Hurricanes au scorul de 3-0 în cel mai bun din șapte când au un avans de 2-1 în serie și câștigă jocul 4 și sunt 2-3 în serie în cel mai bun din șapte când au un avans de 2-1 în serie și pierde jocul 4.

  • Nino Niederreiter are trei goluri în trei jocuri, în prezent cel mai mare dintre jucătorii Hurricanes din playoff. Cele trei goluri ale sale de până acum sunt al doilea pe care le-a marcat în playoff, în spatele celor patru goluri în cele 10 meciuri cu Minnesota în playoff-ul din 2015.

  • Bruins și Hurricanes au făcut deja istorie în această serie, deoarece a devenit prima serie din istoria playoff-urilor Cupei Stanley în care mai multe jocuri au portari adversi, fiecare luând primele starturi în playoff: Linus Ullmark (BOS) și Antti Raanta (CAR), care a făcut-o fiecare în jocul 1, în timp ce Jeremy Swayman (BOS) și Pyotr Kochetkov (CAR) au făcut-o în jocul 3.


Bruins
Cel mai bun marcator din playoff: Brad Marchand (un gol, trei pase decisive)

Calea spre victorie: Luați ceea ce sa întâmplat în jocul 3, clătiți și repetați. Antrenorul Bruce Cassidy și-a reunit prima linie de Brad Marchand și Patrice Bergeron cu David Pastrnak. Ei au produs un gol egal și au prosperat fără ca uraganii să se potrivească cu linia de control a lui Jordan Staal pentru a le contracara. Staal a fost pe gheață pentru 8:16 împotriva lui Marchand în Game 2; în Game 3, Bruins având ultima înlocuire, au împărțit gheața pentru doar 1:30. Între timp, linia Bergeron a fost asociată cu prima linie a lui Sebastian Aho și l-a exclus.

Dincolo de asta, portarul începător Jeremy Swayman trebuie să fie la fel de competent precum a fost în Game 3. Pentru al treilea joc la rând, Carolina a marcat golul de deschidere; dar pentru prima dată, Bruins nu au permis un al doilea gol în următoarele trei minute pentru a declanșa bulgărea de zăpadă pe panta. Joc solid de veteran, antrenament inteligent și avantaje de echipe speciale. Începe din nou și este o serie uniformă. –Greg Wyshynski

Prezentare generală a statisticilor și informațiilor ESPN:

  • Atât Marchand, cât și Bergeron și-au găsit drumul spre plase în această serie de playoff și se apropie de recordul francizei pentru cele mai multe goluri în playoff de către un jucător de la Bruins (55, Cam Neely).

  • Golul lui Marchand în meciul 3 a fost cel de-al 15-lea gol din playoff din carieră. Singurii jucători cu mai mulți în istoria Bruins sunt David Krejci (19), Rick Middleton (17) și Johnny Bucyk (17).

  • Bruins au scorul de 114-27-17 all-time în sezonul regulat, Pastrnak, Marchand și Bergeron marcând toți unul. În sezonul regulat 2021-22, Bruins au avut 19-4-1 când toți cei trei au înregistrat un punct.


Predicții de scor final

Kristen Shilton: Uraganele, 4-2
Greg Wyshynski: Bruins, 4-3

.

Add Comment