MEGHAN MCCAIN: „Top Gun: Maverick” este un alt semnal de alarmă pentru WOKE Hollywood

Eu și soțul meu am fost doar doi din zecile de americani care s-au grăbit la cinema în weekendul trecut de Ziua Memorialului pentru a vedea „Top Gun: Maverick”.

Continuarea epicului original din 1986, cu Tom Cruise în rol principal, a doborât recordurile de box office, încasând aproximativ 156 de milioane de dolari pe plan intern în weekendul său de deschidere de patru zile.

A fost, de asemenea, prima lansare a lui Cruise de peste 100 de milioane de dolari din întreaga sa carieră.

Ben și cu mine am primit o dădacă, am plătit bilete în avans și am cumpărat găleata de metal cu floricele de porumb de colecție.

A fost prima dată de când înainte de apariția Covid-ului că așteptam cu nerăbdare să merg să văd un film – și sunt sigur că mii de alți americani s-au simțit la fel.

Întrebarea este: de ce? De ce au mers atât de mulți oameni să vadă acest film și nicio altă ofertă de la Hollywood?

Prima parte a răspunsului este evidentă – „Top Gun: Maverick” este continuarea unui film apreciat universal care a strâns recenzii incredibile și este considerat de mulți ca fiind la fel de bun, dacă nu mai bun, decât originalul.

A doua parte a răspunsului este mai complicată.

Poate că întrebarea mai potrivită este de ce i-a luat atât de mult timp Hollywoodului modern să descopere cum să faci un film de succes?

Top Gun este un film de acțiune simplu, care celebrează tot ce este bun despre țara noastră și armata noastră.

Adăugați la asta bărbații frumoși de frunte, o dramă romantică cu interesul amoros al lui Cruise Jennifer Connelly (sus stânga) și o nouă generație de actori și

Adăugați la asta bărbații frumoși de frunte, o dramă romantică cu interesul amoros al lui Cruise Jennifer Connelly (sus stânga) și o nouă generație de actori și „piloți”, precum Miles Teller, și aveți o continuare al naibii.

Nu-și dau seama că majoritatea americanilor sunt mândri de țara lor și nu vor să se simtă rău atunci când își cheltuiesc banii câștigați cu greu?

Pentru o generație de americani, Top Gun reprezintă o sărbătoare a armatei SUA și a Americii în general.

Atât originalul, cât și continuarea se deschid cu aceleași scenarii iconice – descriind modul în care „Marina Statelor Unite a creat o școală de elită pentru primii 1% dintre piloții săi… Marina o numește Fighting Weapons School”. Flyers îl numesc: Top Gun.

Dacă asta îți dă fiori, nu ești singur.

Top Gun este un film de acțiune simplu, care celebrează tot ce este bun despre țara noastră și armata noastră.

Adăugați la asta bărbații frumoși de frunte, drama romantică cu interesul amoros al lui Cruise, Jennifer Connelly, și o nouă generație de actori și „piloți”, precum Miles Teller, și aveți o mulțime de urmăritori.

Există, de asemenea, o scenă cu adevărat emoționantă între Maverick și Iceman (Cruise și Val Kilmer) și sunt suficient de femeie încât să recunosc că am plâns prin asta.

Dar, mai presus de toate – filmul nu este prea politic, nu este deprimant, nu se concentrează pe defectele Statelor Unite ale Americii și de ce ne prost și de ce steagul nostru și imnul nostru național nu merită onorate.

De asemenea, realizatorii au luat atitudine împotriva tendinței revoltătoare a Hollywood-ului de a satisface cerințele guvernului totalitar al Chinei.

În filmul original din 1986, există un petic cu steag taiwanez pe jacheta de zbor a lui Maverick. Dar în previzualizările din 2019, patch-ul a fost eliminat pentru a-i liniști pe presupușii cenzori chinezi.

Cinefilii au fost bucuroși să vadă că steagul a fost restaurat în film – un semnal că nici cineaștii, nici Cruise nu se mulțumesc să fie niște câini de pază ai regimului chinez.

Mi-a plăcut foarte mult filmul și m-am simțit grozav plecând de la teatru în acea noapte.

Hollywood-ul trebuie să se trezească la realitatea că „going to wake up, go broke” este real.

Luna trecută a fost anunțat că gigantul de streaming Netflix a pierdut 200.000 de abonați în primul trimestru al anului, marcând prima astfel de scădere.

Acest lucru se poate datora faptului că mulți spectatori nu se pot raporta la conținutul lor.

Netflix a produs și distribuit recent seriale precum „În alb și negru” de Colin Kaepernick, care, printre altele, a comparat proiectul NFL cu sclavia.

De asemenea, s-a susținut luna trecută că Disney este programată să se claseze printre acțiunile cu cele mai proaste performanțe în 2022, după disputa sa de mare profil cu guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, cu privire la proiectul de lege privind „drepturile parentale în educație”.

Decizia CEO-ului Disney, Bob Chapek, de a lua o latură politică în luptă a fost pusă sub semnul întrebării, deoarece este în interesul companiei sale să rămână neutre, având în vedere că familiile de toate convingerile politice vizitează parcurile tematice Disney și le urmăresc producțiile.

În mass-media, există exemple de corporații, jurnaliști și personalități TV care decid să adopte poziții explicit politice și, da, anti-republicane și anti-conservatoare.

Evaluările CNN sunt atât de jalnice încât au devenit discutii în industrie. Ei au pierdut 70% dintre telespectatori din grupul demografic cheie 25-54 între ianuarie 2021 și mai 2021.

De asemenea, au cheltuit 300 de milioane de dolari pe un serviciu de streaming digital numit CNN+, care a fost un astfel de eșec încât a fost anulat la mai puțin de o lună după lansare.

Clasamentul premiilor este în scădere în general, iar oricine supus găzduiește o gală de la Hollywood are o șansă de 50/50 de a fi ignorat din cauza unui tweet sau a unei rutine vechi descoperite de poliția orașului.

Din partea mea, m-am săturat ca politica să se infiltreze în divertismentul meu.

Asta nu înseamnă că artiștii nu își pot folosi vocile și platformele. Dar dacă ești un artist care spune că ești dezgustat de oameni ca mine, care s-au născut în state roșii, care votează republican și merg la biserică în fiecare duminică, probabil că nu te voi urmări.

Nu vreau să susțin oamenii care mă urăsc și par a fi nerușinați în privința asta.

Deci, care este lecția aici?

Arta este politică, așa a fost întotdeauna. Dar pentru 5.000 de filme și emisiuni TV Woke, a face unul care este hotărât pro-american și pro-militar este în mod clar răspunsul la necazurile Hollywood-ului.

Întrebarea este: are altcineva în afară de Tom Cruise coloana vertebrală pentru a-l crea sau ar prefera să continue să facă eșecuri comerciale pentru un public în scădere?

Numai timpul va spune… dar hei, mă bucur că în 2022 m-am uitat la un film și m-am distrat.

.

Add Comment