Logodnicul lui Britney Spears, Sam Asghari, vorbește despre avortul lor sfâșietor

Faima lui Britney Spears tinde să-i umbrească pe toți cei din jurul ei, dar logodnicul ei, Sam Asghari, își face în liniște un nume pe propriile merite.

Tânărul iranian în vârstă de 28 de ani – care s-a concentrat în ultima vreme pe spectacole de actorie – a vorbit despre recentul său avort spontan într-un nou interviu pentru GQ, publicat miercuri.

Asghari a ezitat inițial să discute despre pierdere în privat, dar a continuat spunând că el și Britney, în vârstă de 40 de ani, au găsit „pozitiv” în tragedie și au fost încrezători „când copilul este gata, va veni”.

În propriile sale cuvinte: Sam Asghari a vorbit despre recentul avort spontan suferit de logodnica Britney Spears într-un nou interviu pentru GQ, publicat miercuri

La scurt timp după ce și-au anunțat recent sarcina pe rețelele de socializare, Sam și Britney au lansat o declarație comună cu vestea tristă că vedeta a suferit un avort spontan.

„Suntem pozitivi în privința asta. Este ceva care se întâmplă multor oameni”, a spus Sam pentru GQ. „Și un lucru frumos pe care l-am auzit este că atunci când copilul este gata, va veni. Deci a fost un lucru frumos spus cineva, este un proces comun și corpul feminin este atât de uimitor, iar corpul uman în general este atât de frumos încât se vindecă singur. Și că atunci când copilul este gata, va fi momentul potrivit.

Actorul în ascensiune a mai spus că și-a dorit întotdeauna să fie un „tânăr tată” și că copiii sunt „următorul pas” care numește procrearea „bucuria vieții”.

Sentimentele ei sunt ecoul unei declarații anterioare făcute de profesionistul de fitness pe rețelele de socializare, mulțumind fanilor Britney pentru că i-au susținut în timpul lor de nevoie.

„Suntem pozitivi în privința asta.  Este ceva care se întâmplă multor oameni”, a spus Sam pentru GQ.

„Suntem pozitivi în privința asta. Este ceva care se întâmplă multor oameni”, a spus Sam pentru GQ. „Și un lucru frumos pe care l-am auzit este că atunci când copilul este gata, va veni”.

„Am simțit sprijinul tău”, a spus Sam atunci. „Luăm lucrurile pozitiv și ne îndreptăm spre viitorul nostru. E greu, dar nu suntem singuri. Vă rugăm să ne respectați confidențialitatea. În curând ne vom extinde familia.

Cântăreața a anunțat pentru prima dată că așteaptă primul ei copil cu Asghari în aprilie, într-o postare pe rețelele de socializare, spunând că credea că a avut un copil în vacanță, dar a făcut un test și s-a dovedit că era însărcinată.

La scurt timp, cuplul a anunțat într-o declarație comună că a suferit o pierdere a sarcinii.

„Cu cea mai mare tristețe a noastră trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, au spus cuplul sâmbătă. „Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte.

„Este un proces comun și corpul feminin este atât de uimitor, iar corpul uman în general este atât de frumos încât se vindecă singur.” Și că atunci când copilul este gata, va fi momentul potrivit’, a spus el pentru GQ despre pierderea lor.

„Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm că suntem mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună”. Dragostea noastră unii pentru alții este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul dumneavoastră. Solicităm intimitate în această perioadă dificilă.

Vestea bebelușului a venit după luni de tulburări emoționale pentru Spears, care a fost în sfârșit eliberată din tutela ei după 13 ani și o luptă lungă.

În plină mișcare #FreeBritney, Sam i-a pus întrebarea cântăreței Toxic și a primit un da entuziast.

„M-am gândit, după gustul ei, că nu și-ar dori ceva super mare și super celebritate. Celebritățile primesc acest inel de un milion de dolari. Și, de obicei, este gratuit pentru că este pentru promovare, dar vreau să însemne ceva’, a spus el pentru GQ despre alegerea sa inelului de logodnă.

„M-am gândit, după gustul ei, că nu și-ar dori ceva super mare și super celebritate.  Celebritățile primesc acest inel de un milion de dolari.  Și, de obicei, este gratuit pentru că este pentru promovare, dar vreau să însemne ceva', a spus el pentru GQ despre alegerea sa inelului de logodnă.

„M-am gândit, după gustul ei, că nu și-ar dori ceva super mare și super celebritate. Celebritățile primesc acest inel de un milion de dolari. Și, de obicei, este gratuit pentru că este pentru promovare, dar vreau să însemne ceva’, a spus el pentru GQ despre alegerea sa inelului de logodnă.

“Vreau să vină din inima mea și vreau să ajungă la cineva care nu era un mare bijutier. Era o companie mare, dar era o companie care era dispusă să facă lucrurile așa cum mi-am dorit eu.”

„Este o croială de prințesă, pentru o prințesă adevărată”, a continuat el, adăugând: „Nu am spus nimănui să fie sincer cu tine”. Nu am vrut ca nimeni să știe sau să se amestece în vreun fel, așa că a fost între ea și mine.

Sam a spus că ceea ce l-a atras pentru prima dată la Prințesa Pop când s-au întâlnit pe platoul unui videoclip muzical a fost „smerenia” ei.

De asemenea, a țâșnit despre „reflexele de pisică” ale lui Britney și despre cât de competitive sunt acestea când joacă tenis, tenis de masă și baschet.

Smitten: Sam a spus că ceea ce l-a atras pentru prima dată la Prințesa Pop când s-au întâlnit pe platoul unui videoclip muzical a fost ea

Smitten: Sam a spus că ceea ce l-a atras pentru prima dată la Prințesa Pop când s-au întâlnit pe platoul unui videoclip muzical a fost „umilința” ei

Asghari și-a descris viața ca fiind destul de normală, luând în considerare toate lucrurile. El a explicat că nu are niciun interes să profite de faima și bogăția considerabilă a viitoarei sale soții, împărtășind că „schimbă” cine plătește cina.

„Călătorim mult și mă întâlnesc cu o fată care este foarte scumpă, are gusturi scumpe, dar încerc să-mi încadrez și stilul de viață în ea și, dacă ar fi după mine, am reduce călătoriile și stați într-un hotel mult mai ieftin și probabil că am trăi cu 60 de dolari pe zi”, a spus el.

Britney a recunoscut recent că „trece prin ceva” în urma veștii despre avortul ei devastator, la o lună după ce a dezvăluit prima dată că este însărcinată.

„Cu siguranță trec prin ceva în viața mea chiar acum”, a început Britney în postarea ei, care conținea un videoclip cu dansul ei. „Și muzica mă ajută să obțin perspectivă și perspectivă atât de mult.”

„Călătorim mult și mă întâlnesc cu o fată care este foarte scumpă, are gusturi scumpe, dar încerc să-mi încadrez și stilul de viață în ea și, dacă ar fi după mine, am reduce călătoriile și stați într-un hotel mult mai ieftin și probabil că am trăi cu 60 de dolari pe zi”, a spus el.

.

Add Comment