Lecțiile grele învățate pentru începătorul lui Mariners, Matt Brash, îl forțează să se întoarcă în ligile minore

„Lecțiile grele” învățate în Major League Baseball, așa cum le-a etichetat managerul Scott Servais, au ajuns în cele din urmă la un punct în care Mariners au fost nevoiți să-l readucă pe pitcherul începător Matt Brash la baseballul din ligii minore.

Ultima sa ieșire, care a durat doar două reprize într-o înfrângere cu 7-2 în fața lui Astros, a oferit un alt exemplu al dreptaciului talentat incapabil să-și exploateze trucurile depășite, inclusiv o minge rapidă fulgerătoare și terenuri de spargere până la punctul de a fi eficient.

După o călătorie groaznică în trei orașe, în care au terminat cu un record de 2-7 – singurele două victorii care au venit în meciurile începute de Logan Gilbert – Mariners au anunțat o serie de mutari de listă joi după-amiază, în timp ce se pregăteau să deschidă un patru. – seria de jocuri. împotriva Tampa Bay Rays mai târziu în acea noapte la T-Mobile Park.

Lista oficială muta:

  • Lanțul dreptaci Matt Brash a optat pentru Clasa AAA Tacoma (după meci pe 4 mai)
  • Lanțul dreptaci Matt Festa a fost plasat pe lista cu handicap de 10 zile cu tendinită la cotul drept (retroactiv la 4 mai)
  • Picherul dreptaci Riley O’Brien a fost rechemat din clasa AAA Tacoma
  • A selectat stangaciul Clasa Tacoma AAA Danny Young
  • Lanțul stângaci Nick Margevicius a fost desemnat pentru misiune
  • Lanțul dreptaci Matt Koch a aprobat derogări și a fost concediat direct la Tacoma

Deci cine va lua locul lui Brash în rotația de start? El este programat să înceapă luni împotriva Phillies de la Philadelphia la T-Mobile Park. O schimbare a listei este probabil să fie făcută în continuare, Seattle folosind locul lui Brash pentru un relief suplimentar până luni.

Alegerea populară ar fi aruncătorul de top George Kirby, care a fost remarcabil cu clasa AA Arkansas de când a pierdut competiția cu Brash în antrenamentul de primăvară pentru locul final de rotație.

În cinci starturi cu Travelers, Kirby are 2-0 cu o efectivă de 1,82. În 24 de reprize 2/3 lansate, Kirby a eliminat 32 de batai cu doar cinci plimbări. El este programat să lanseze pentru Arkansas duminică, dar Mariners ar putea să-l pună să lanseze o sesiune de bullpen vineri și să-l pregătească să lanseze luni pentru odihnă suplimentară.

Seattle se aștepta ca Kirby să-și facă debutul la un moment dat în acest sezon. Cea mai mare problemă este totalul lui de reprize. După ce a lansat puțin sub 70 de reprize sezonul trecut, Mariners probabil că nu-l vor vedea pe Kirby lansând mai mult de 100-110 reprize totale în acest sezon. Este mult mai ușor să controlezi această utilizare la nivelul ligii minore, unde rezultatele jocului sunt secundare dezvoltării. Dar nu există nicio îndoială că este cel mai talentat pitcher titular din organizație și cel mai bine echipat prospect pentru a face față unei liste de ligi majore.

În cinci starturi, Brash a trecut cu scorul de 1-3, cu o efectivă de 7.65, cu 19 lovituri și 17 plimbări în 20 de reprize. După ce a părut dominant la antrenamentele de primăvară și l-a învins pe Kirby pentru a câștiga locul cinci în rotația de pornire în ziua întâi, Brash a arătat solid la debutul său în MLB. Împotriva White Sox din Chicago, el a lansat 5 1/3 reprize, permițând două alergări la patru lovituri cu o plimbare și șase lovituri.

El a câștigat prima sa victorie MLB în al doilea start împotriva lui Astros la T-Mobile Park, în ciuda faptului că a mers pe jos șase batători în 5 1/3 reprize. El a permis doar două alergări pe două lovituri cu cinci lovituri.

Dar Astros au oferit planul de joc pentru a-l învinge pe Brash – stai departe de toate terenurile de rupere, în timp ce se scufundau din zonele de strike și îl forțau să arunce mingi rapide pentru lovituri odată ce a întârziat numărarea.

În următoarele trei starturi, Brash a mers cu 0-2 cu o efectivă de 12.54, permițând 13 run-uri pe 18 lovituri în 9 1/3 innings. A mers pe jos 10 batai si a lovit doar opt.

„Asta a fost probabil una dintre cele mai mari probleme ale mele – doar că nu sunt suficiente greve pentru a obține procese”, a spus Brash. „Așa că atunci când văd o învârtire, o iau doar pentru că știu că nu o aterizez de cele mai multe ori”.

Conform datelor MLB Statcast, Brash a aruncat 314 lansări în acest sezon, 55,1% fiind considerate lansări de evaziune (107 slider, 66 curveballs). Din cele 173 de terenuri de pauză, 66,1% au fost considerate în afara zonei de strike și 38,1% din cele 173 de terenuri au fost numite mingi. În ultimele sale trei starturi, Brash a aruncat 144 de aruncări cu 83 de puncte de break. Din cele 83 de mingi sparte, 47 au fost considerate în afara zonei de strike cu 34 de mingi chemate.

Marinii au crezut că Brash și-ar putea schimba terenurile în ieșirea sa din Miami, cu hitters care nu urmăresc terenuri care ar fi trebuit să genereze swing-uri. I-au schimbat poziția de configurare în timp ce aruncau cu alergători pe bază.

„Sperăm să ascund mingea mai bine”, a spus Brash după meciul de miercuri. „Doar uitându-mă la videoclipul și alte chestii, mi s-a părut că răsturnesc cântarul. Le-am arătat alergătorilor în secunda (priza pasului). Vreau doar să-mi las mâinile puțin mai jos pentru a ascunde mingea. Am lucrat la asta. săptămâna aceasta.”

O’Brien, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziționat de la Roșii printr-o tranzacție cu un jucător care urmează să fie numit mai târziu sau în numerar. Nativ din Seattle și remarcat la Shorewood High School, O’Brien a făcut cinci apariții în relief pentru Clasa AAA Tacoma, înregistrând un record de 1-1 și 1,59 ERA.

Add Comment