Khloe Kardashian scrie pe Twitter despre despărțirea de Tristan Thompson

Khloe Kardashian a fost văzută pe The Kardashians spunând că s-a reîntors împreună – din nou – cu Tristan Thompson și că are speranță în viitorul lor. Era mijlocul lunii octombrie 2021.

Și în timpul tweet-ului live de miercuri, sirena a glumit: „Ei bine, știm cât de îmbătrânită”.

Cu siguranță nu a îmbătrânit bine. Bărbatul de 37 de ani s-ar despărți de starul baschetbalului în ianuarie, după ce a recunoscut că are încă un copil cu antrenorul de fitness Maralee Nichols.

Ouchie: Khloe Kardashian a fost văzută pe The Kardashians spunând că s-a reîntors împreună – din nou – cu Tristan Thompson și că are speranță în viitorul lor. Era mijlocul lunii octombrie 2021

Nu este ușor: Și în timpul tweet-ului live de miercuri, sirena a glumit despre situația tristă

Nu este ușor: Și în timpul tweet-ului live de miercuri, sirena a glumit despre situația tristă

Întotdeauna amuzant: creatorul a scris: „Ei bine, știm cum a îmbătrânit asta”

Întotdeauna amuzant: creatorul a scris: „Ei bine, știm cum a îmbătrânit asta”

Khloe a vorbit despre despărțire.

În aprilie, ea i-a spus lui Robin Roberts că a terminat cu șobolanul de dragoste, care a înșelat-o în mod repetat, chiar și atunci când era însărcinată cu fiica lor True Thompson.

„Încă cred că este un tip grozav și un tată grozav. Pur și simplu nu este tipul pentru mine”, a spus creatorul Good American.

În cadrul emisiunii, Khloe a dezvăluit că jucătorul NBA în vârstă de 31 de ani a zburat pentru a participa la logodna lui Kourtney Kardashian și Travis Barker.

Khloe le-a dezvăluit producătorilor că s-au întors împreună în timpul episodului – filmat la mijlocul lunii octombrie 2021 – dezvăluind că el merge la terapie și că ea era foarte plină de speranță în viitorul lor cu fiica ei de patru ani, True.

Înapoi împreună: Khloe a dezvăluit în episodul de joi din The Kardashians că s-a reîntors împreună - din nou - cu Tristan;  văzut în emisiune

Înapoi împreună: Khloe a dezvăluit în episodul de joi din The Kardashians că s-a reîntors împreună – din nou – cu Tristan; văzut în emisiune

Înapoi împreună: Khloe le-a dezvăluit producătorilor că s-au reîntors împreună în timpul episodului - filmat la jumătatea lunii octombrie 2021 - dezvăluind că el merge la terapie și că ea era foarte plină de speranță în viitorul lor cu fiica ei de patru ani, True.

Înapoi împreună: Khloe le-a dezvăluit producătorilor că s-au reîntors împreună în timpul episodului – filmat la jumătatea lunii octombrie 2021 – dezvăluind că el merge la terapie și că ea era foarte plină de speranță în viitorul lor cu fiica ei de patru ani, True.

Aproape de începutul episodului, Khloe ajunge la hotel cu Tristan, dezvăluind că a venit pentru propunere, adăugând: „A fost ceva ce nu avea să-l rateze”.

Un producător o întreabă pe Khloe cum se descurcă ea și Tristan, iar ea îi răspunde: „Suntem bine”. De fapt, suntem într-un loc foarte bun. Tocmai ne-am întors împreună. A fost în multe terapii. A fost nevoie doar de mult efort din partea lui.

Tristan întreabă cum a fost SNL în New York și Khloe spune că Kim „a fost atât de fantastic, dar nu m-am îndoit de asta nici măcar o secundă”.

Efort: Un producător o întreabă pe Khloe cum se descurcă ea și Tristan, iar ea îi răspunde: „Suntem bine.  De fapt, suntem într-un loc foarte bun.  Tocmai ne-am întors împreună.  A fost în multe terapii.  A fost doar mult efort din partea lui'

Efort: Un producător o întreabă pe Khloe cum se descurcă ea și Tristan, iar ea îi răspunde: „Suntem bine. De fapt, suntem într-un loc foarte bun. Tocmai ne-am întors împreună. A fost în multe terapii. A fost doar mult efort din partea lui’

Ea adaugă într-o mărturisire că este „atât de distractiv când Tristan este aici”, adăugând că fiica lor True are „rutine și îi place să le aibă cu ambii părinți și este atât de grozav să-i vadă bucuria pe față”.

True începe să mănânce Oreo în timp ce Tristan remarcă că îi place doar glazura, nu prăjiturile, glumând, „ar trebui să o luăm ca o halbă de glazură”.

„Când ne-am despărțit, am aflat cât de bine ne înțelegem el și cu mine și ce prieteni buni suntem și ce parteneri buni eram. Am multă speranță, credință și optimism pentru viitorul nostru împreună’, a adăugat Khloe în mărturisire.

Rutină: Ea adaugă în mărturisire că este

Rutină: Ea adaugă într-o mărturisire că este „atât de distractiv când Tristan este aici”, adăugând că fiica lor, True, are „rutine și îi place să le aibă cu ambii părinți și este atât de grozav să vezi acea bucurie pe fața ei”.

Despărțit: „Când ne-am despărțit, am învățat cât de bine ne înțelegem el și cu mine și ce prieteni buni suntem și ce parteneri buni eram.  Am multă speranță, credință și optimism pentru viitorul nostru împreună', a adăugat Khloe în mărturisire.

Despărțit: „Când ne-am despărțit, am învățat cât de bine ne înțelegem el și cu mine și ce prieteni buni suntem și ce parteneri buni eram. Am multă speranță, credință și optimism pentru viitorul nostru împreună’, a adăugat Khloe în mărturisire.

Tristan și Khloe ies și se întâlnesc cu toată lumea, Tristan spunându-i lui Simon că zborul lui a fost o „surpriză”, adăugând că a reușit, „antrenându-se mâine dimineață”.

Simon a întrebat dacă mai are alte surprize și a răspuns doar „Nu încă”, ceea ce l-a făcut pe Kris să râdă.

— Tu ești următorul, Tristan. Înțelege-l. Dacă am putea folosi același hotel, ar fi grozav”, glumește Kris.

Surpriză: Tristan și Khloe ies și se întâlnesc cu toată lumea, Tristan spunându-i lui Simon că furtul lui a fost a

Surpriză: Tristan și Khloe ies și se întâlnesc cu toată lumea, Tristan i-a spus lui Simon că zborul său a fost o „surpriză”, adăugând că are „antrenament mâine dimineață”

Simon: Simon a întrebat dacă mai are alte surprize și a răspuns pur și simplu:

Simon: Simon a întrebat dacă mai are alte surprize și a răspuns pur și simplu „Nu încă”, ceea ce l-a făcut pe Kris să râdă.

Ceea ce Khloe nu știa la acea vreme în octombrie era că Tristan a înșelat-o din nou, cu antrenorul personal Maralee Nichols.

Nichols a intentat un proces de paternitate împotriva lui Thompson în iunie 2021, deși nu a fost făcut public până în decembrie 2021.

Nichols a susținut că copilul lor – născut în decembrie 2021 – a fost conceput la 30 de ani de naștere a lui Tristan, pe 13 martie.

Înșelat: ceea ce Khloe nu știa la acea vreme în octombrie era că Tristan a înșelat-o din nou, cu antrenorul personal Maralee

Înșelat: ceea ce Khloe nu știa la acea vreme în octombrie era că Tristan a înșelat-o din nou, cu antrenorul personal Maralee

Jucătorul NBA a zburat cu echipa sa – Boston Celtics – la Houston pe 13, pentru un meci împotriva Houston Rockets pe 14, copilul ar fi fost conceput în acea noapte.

Thompson era conștient de sarcina lui Nichols, textele descoperite dezvăluind că i-a oferit 75.000 de dolari pentru a păstra sarcina liniștită.

Un test de paternitate a confirmat că Thompson este tată, al treilea copil cu fiica de trei ani True cu Khloe și fiul de cinci ani Prince cu fostul Jordan Craig.

A mutat mai departe: Ea a uimit cu Kylie Jenner, stânga, la Gala Met de luni seară

A mutat mai departe: Ea a uimit cu Kylie Jenner, stânga, la Gala Met de luni seară

.

Add Comment