IPL 2022 – DC vs SRH

„Gândurile mele sunt ca orice alt joc”, a spus David Warner cu o zi înainte de a juca pentru prima dată fosta sa echipă Sunrisers Hyderabad, „doar continuă să-ți parcurgi procesele până când trebuie, să te antrenezi și să te pregătești pentru joc”.

Warner a făcut ca IPL 2022 Match 50 să sune ca orice alt joc, a postat atât de multe pe mânerul său de Instagram și, câteva zile mai târziu, meciul ar putea fi chiar îngropat în grămada de tablouri de bord IPL. Dar cunoscând amploarea ocaziei, unii fani au răspuns spunând: „Este timpul pentru răzbunare”, unii au creat cuplete de stabilire a scorurilor cu Sunrisers, iar un club de fani Sunrisers a spus: „Ia-o mai ușor cu noi, Davey”.

A fost aproape ca și cum Warner să înscrie mare împotriva lui Sunrisers era inevitabil, iar motivele erau și acolo, cu excepția faptului că Warner însuși nu a spus atât de multe. Warner a marcat un 92 la 58 de mingi pentru a conduce Delhi Capitals la al treilea lor peste 200 în total acest IPL și o victorie de 21 de puncte asupra Sunrisers cu performanța unui jucător al meciului.

Modul în care Warner a fost înlăturat din tabăra Sunrisers sezonul trecut, felul în care a fost lăsat în camera de hotel pentru câteva meciuri și dat afară din conducerea echipei, a devenit bulgăre de zăpadă și a devenit „o pastilă amară de înghițit” pentru Warner.

La doar câteva săptămâni mai târziu, Warner și-a schimbat forma pentru a ajuta Australia să câștige prima lor Cupă Mondială T20 devenind al doilea golgheter și câștigând premiul Jucătorul Seriei. El a continuat spunând: „Când ești dat afară din echipa pe care ai iubit-o cel mai mult de ani de zile fără nicio vină reală a ta și dezbrăcat de căpitan fără a primi un motiv, te doare”.

Cum poate primul său meci împotriva lui Sunrisers să fie doar un alt joc atunci? Sunt toate cicatricile vindecate?

Radiodifuzorul Harsha Bhogle l-a împins pe Warner în timpul prezentării de joi, întrebând: „A fost ceva în rundele de astăzi? Fluiditatea, jocul cu lovituri, totul a fost pur și simplu perfect”.

Warner a făcut referire doar la condiții favorabile la bataie, dar nimic despre trecut.

„Cred că atunci când te balansezi aici și te uiți la acel wicket, este un wicket foarte drăguț și nu contează dacă bate sau secund”, a răspuns Warner. „Știi că va fi frumos și adevărat și, evident, am avut succes aici și mi-am jucat loviturile, nu m-am gândit să fac găuri și să mă uit doar la mingea și să lovesc mingea. Avea să iasă și, din fericire, a făcut-o. “

Bhogle a împins din nou. „Dar azi mi s-a părut un pic mai mult, mai ales când Rovman Powell batea, el lovește șase, țipi mai tare, a fost ceva mai mult azi?”

Warner a deviat de data aceasta la momentul greu. “Evident că este greu aici cu umiditatea din Mumbai. Am fost gătit acolo, îmbătrânesc și îl am pe Rovi la celălalt capăt, are o putere serioasă să curețe gardul, a fost o lovitură incredibilă. Am fost fericit. era la celălalt capăt”.

Bhogle îl înghiont din nou, și de data aceasta mai direct. “Nu ai avut nevoie de nicio motivație astăzi. Te urmăresc și încă mă gândesc uneori la Sunrisers, să fiu sincer.”

Warner a răspuns, de asemenea, mai direct, dar nu a dezvăluit prea multe. “Nu am avut nevoie de nicio motivație suplimentară. Am văzut cu toții ce s-a întâmplat înainte și a fost doar pentru a câștiga pe tablă și a reveni la acest concurs.”

Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală după prezentarea, când postul local de televiziune Star Sports a pus mâna pe antrenorul asistent al Capitalei și fostul coechipier al Warner Australia, Shane Watson. A fost întrebat dacă există „doar un pic mai mult împotriva laturii sale vechi?”

„A fost puțin mai mult decât puțin mai mult”, a spus Watson râzând. „El a fost cu siguranță în echipă care a întâlnit întregul joc, care la sfârșitul zilei este intensitatea de care aveți nevoie pentru a fi cel mai bun și Davey a adus cu siguranță asta în seara asta. Și toți ceilalți s-au alimentat și cu asta. din acea energie. vezi cum a intrat Rovman și a înflorit cu acea energie. Dave tocmai a condus trenul cu energia lui, cu disperarea lui de a dovedi cu adevărat un punct. Cu siguranță a făcut-o în seara asta.

„Puteai vedea intensitatea pe care a avut-o în seara asta și a vrut să se asigure că a făcut tot ce a putut, să nu lase piatră neîntoarsă pentru meciul din această seară și a progresat frumos.”

„Este un meci de ranchiună pentru David Warner”, a spus Kevin Pietersen într-un comentariu, dar Warner nu a trecut peste bord și s-a asigurat că nevoile echipei sunt mai mari decât ale lui. A fost pe 92 după 19 over-uri, dar nu pe strike pentru finalul final. Ar fi putut ajunge cu ușurință la un secol împotriva vechii sale echipe dacă ar fi plănuit-o cu Powell, dar când cei doi lovitori s-au întâlnit la mijlocul terenului înainte de încheierea jocului, Warner i-a spus lui Powell să ia loviturile mari și să nu se gândească să-i dea grevă.

„La începutul ultimului joc, l-am întrebat dacă vrea un single care să încerce să lovească o sută, dar mi-a spus: „Uite, așa nu joci cricket” și că ar trebui să încerc să lovesc la fel de tare ca mine. pot și am făcut-o”, a spus Powell într-un spectacol după reprizele Capitals.

Când Warner a fost rugat să nu meargă timp de un secol, el a răspuns: „100% plus… Am crezut că 190 este un scor normal, dar nimic peste 200. [was good] si i-am spus ca daca era acolo la sfarsit am putea avea 210-220. Așa că mă bucur că a degajat gardul [in the last over].”

În chat pentru iplt20.comWatson l-a tachinat apoi pe Warner întrebând: „Crezi că vei avea același foc în burtă și pentru următoarele două jocuri?”

„Încă mai am foc în stomac, știi asta, Shane”, a răspuns Warner zâmbind în timp ce se scărpina pe cap și Watson a izbucnit în râs în timp ce stătea lângă el.

Vishal Dikshit este editor asociat la ESPNcricinfo

.

Add Comment