Hudson și Arenado pun capăt frustrărilor în victoria Cardinals cu 5-2 în fața San Diego | Cardinals of St. Louis

Dakota Hudson aștepta ziua în care va lansa din nou a șaptea repriză pentru Cardinals. Nu trecuse pe locul cinci în cele patru starturi anterioare.

Nolan Arenado aștepta ziua în care va lovi altceva decât single-ul ocazional. În cinci meciuri recente, nici măcar nu a avut asta, fără să facă nimic pentru 17.

Însă Hudson, salvat în prima repriză de captura în scufundare a jucătorului central Harrison Bader, care a salvat două runde, a eliminat 18 oameni consecutivi înainte ca San Diego Padres să aibă două simple în repriza a șaptea. Hudson a terminat a șaptea repriză, renunțând la doar patru lovituri pentru joc și, mai important, doar una pe jos.

Și a terminat pe locul șapte înainte pentru că Arenado, jucătorul lunii din Liga Națională pentru aprilie, dar cu siguranță nu pentru mai, a lovit primul său homer în două săptămâni. Linerul de două runde al lui Arenado pe stânga în al șaselea după un simplu Paul Goldschmidt, care aproape sigur va fi Jucătorul lunii pentru luna mai, și simplul RBI al lui Arenado într-un optimist de două runde au fost diferența într-o victorie de 5-2 a Cardinals miercuri . pe stadionul Busch.

Oamenii citesc și…

„Prima cursă a părut puțin înfricoșătoare”, a spus Arenado. „Dar, aproape cât ai clipi, (Hudson) a scăzut șapte reprize”.

Cardinalii au marcat prima lovitură a seriei acasă și au încheiat o gamă de nouă meciuri pe teren propriu împotriva concurenților Toronto, Milwaukee și San Diego cu un record de 6-3 și au atins marca de 50 de jocuri la 29-21, cel mai bun punctaj al lor. a sezonului. „Arată cine suntem”, a spus Arenado. „Simțim că jucăm baseball bun. Dar simțim că putem juca mai bine.

Cardinalii au câștigat 59% din jocurile lor cu Padres în poveștile lor.

După primele 28 de lansări turbulente, Hudson sa îndreptat, așezându-i pe toată lumea înainte ca Jake Cronenworth să lovească dreapta cu un out în al șaptelea. Austin Nolan a făcut o simplă dreaptă cu două ieșiri, aducând antrenorul de pitching pe Mike Maddux la movilă.

Trent Grisham avea să fie ultimul batator al lui Hudson. După ce Grisham a executat un fault lung pe dreapta, a luat a treia lovitură, în timp ce Hudson a marcat toate cele trei strikeout-uri în a șaptea repriză.

„A intensificat și ne-a oferit exact ceea ce aveam nevoie astăzi”, a spus managerul Oliver Marmol.

Hudson (4-2) a spus: “Harry (Bader) are un joc grozav. Mă întorc acolo și fac unele ajustări. Cred că mai puțin înseamnă mai mult.

Dreaptașul în vârstă de 27 de ani a spus că a discutat cu el însuși după primul set. „Am spus stând acolo gândindu-mă: „Pot continua să lansez ca și cum aș fi lansat în ultima repriză și voi ieși după trei ore. Sau pot stabili (și) forța un contact. Poate că nu este frumos, dar voi ajunge acolo”, a spus el.

Când a părăsit terenul după cinci ani – și era încă în joc – a spus: „Uau! A trecut mult timp.”

Receptorul larg Andrew Knizner, care și-a luat vârfuri fault în partea stângă a bărbiei – sub masca – și peste frunte, a fost suficient de consistent pentru a diseca strategia ofensivă a lui Padres, care a jucat în mâinile lui Hudson. „Ma interesează cu adevărat când sunt lovit în față”, a spus Knizner. „Sunt ca Rocky Balboa”.

Despre abordarea lui Padres, el a spus: „Am jucat la punctele noastre forte – ceea ce se întâmplă să fie un fel de slăbiciune a acestei echipe. Întreaga lor formație este formată din swingeri cu prima minge. (Hudson) a executat lansările devreme. Și ieșiri rapide. Este o chestiune de încredere în propriile tale propuneri. ‘Inseamna. Inseamna. Pot arunca asta pentru greve. Loviți-l. Pune-o în joc. Te provoc.'”

Hudson a spus: „M-am simțit ca și cum aș fi în zona cu totul”. Are 15-3 în carieră pe Busch Stadium.

Goldschmidt, care și-a împins deja seria de goluri la 37 de jocuri cu o plimbare în primul, a remizat al doilea în al patrulea. Arătând din nou cât de bun alergător de bază este, a trecut de la primul la al treilea pe primul dintre cele trei lovituri ale lui Arenado, un simplu stânga. Această piesă a creat o muscă sacrificială a lui Juan Yepez, care a condus în două runde.

„Nu este un joc mic”, a spus Marmol. „(Goldschmidt) o face adesea. Priviți cum o face – loviți geanta cu piciorul drept, rămâneți în linia de bază, nu o viraj larg, lipiți toboganul pe a treia.

Goldschmidt i-a creditat pe antrenorul Arizona Dave McKay, antrenor de lungă durată pentru prima bază pentru Cardinals, antrenorul Arizona Eric Young Sr. și coordonatorul ligii minore Diamondbacks, Joel Youngblood.

„Alergarea de bază a fost o prioritate”, a spus Goldschmidt. „Nu puteai doar să lovești sau să joci apărare. Dacă nu puteai să conduci bazele, ei erau deasupra ta și se asigurau că o faci în mod corect.

Yu Darvish aproape l-a egalat pe Hudson, dar nu l-a putut scoate pe Goldschmidt când a trebuit. Lovitorul desemnat de la Cardinals a ajuns la bază pentru a treia oară consecutivă în a șasea, când a lovit la centru stânga cu un out. Asta i-a împins seria de lovituri la 23 de jocuri.

Arenado a spart apoi egalitatea cu al 11-lea homer pentru a lăsa o minge rapidă de 94 mph. Arenado, care are 30 de homere împotriva lui San Diego în cariera sa — majoritatea jucătorilor activi — nu mai marcase de pe 18 mai la New York. A lovit .196 în mai, după ce a lovit .375 în aprilie.

„Suntem în iunie. Este o nouă lună pentru el”, a spus Marmol.

Mai s-a terminat bine pentru el marți, Arenado a lovit o lovitură pentru a termina nimic pentru 17. „Am spus: „O, omule, nu a fost un swing bun”, a spus Arenado, „Dar am fost puțin norocos”.

Totuși, transportul a fost un simplu solid mai târziu în joc și alte trei lovituri miercuri.

Marmol – și aproape toți ceilalți – se așteaptă ca Arenado și Goldschmidt să prospere împreună. „Este o chestiune de timp”, a spus Marmol.

Arenado a spus: “Sper să se întâmple asta. Simt că în ultimii doi ani nu s-a întâmplat. De fiecare dată când joc bine, simt că nu o balansează. Când o aruncă, eu nu o fac. A fost tare să lovesc. zile consecutive. Simt că nu facem niciodată asta.”

Goldschmidt a mai spus: „Aștept în continuare ca (asta) să se întâmple”.

Luna trecută, Arenado a spus: „M-am chinuit puțin. Da, a fost o lună grea. Dar mai avem mult sezon.

Goldschmidt a lovit .404 pentru luna cu 10 homere. „Este într-o zonă”, a spus Arenado. „Nu știu dacă am mai făcut vreodată una ca asta”.

Ca să menționăm, în doar trei din cele opt luni pe care cei doi au jucat împreună, amândoi au lovit peste .267. Sa întâmplat în mai și iulie anul trecut și aprilie anul acesta când Goldschmidt a lovit .282 – dar cu un singur homer.

.

Add Comment