Grizzlies vs Warriors – Rezumat joc – 7 mai 2022

SAN FRANCISCO — — Acum, Ja Morant și Memphis Grizzlies îi cheamă pe Golden State Warriors pentru că au cauzat răni inutile.

Morant și-a rănit din nou genunchiul drept supărător la sfârșitul jocului, când Jordan Poole l-a prins în timp ce se luptau pentru o minge liberă la sfârșitul învingerii Warriors cu 142-112, care i-a stânjenit pe Grizzlies sâmbătă seara și i-a oferit lui Golden State un avans de 2-1. semifinalele Conferinței de Vest.

Morant a părăsit Chase Center fără a vorbi cu reporterii, dar a postat și apoi a șters un videoclip cu piesa pe Feed Twitter cu cuvintele „spărțit codul”, o referință pe care la folosit-o antrenorul de la Warriors, Steve Kerr, cu cinci zile mai devreme, când fault dur al lui Dillon Brooks în meciul 2 l-a exclus pe Gary Payton II.

Poole și Andrew Wiggins l-au îngrozit pe Morant în timp ce acesta dribla pe arcul de 3 puncte, când Morant s-a chinuit să păstreze posesia – și Poole l-a descris drept „un joc de baschet”.

“Când l-am dublat, am lovit mingea, am căutat mingea. Evident că nu vrei să vezi pe nimeni rănit, nici măcar nu sunt genul ăsta de jucător.” spuse Poole. “Îi respect pe toată lumea. Evident, sper să se facă mai bine și să-l vedem în meciul următor.”

Brooks a fost suspendat pentru fault Flagrant 2 în primul sfert, marți seara, când l-a lovit cu capul pe un șofer Payton, care a aterizat stângaci și și-a fracturat cotul stâng. Va iesi pe termen nelimitat, tot cu leziuni ale ligamentelor si musculare.

Kerr a spus că jocul a fost „murdar” și a încălcat un „cod” NBA de a răni pe cineva și de a-i amenința cariera, în timp ce antrenorul lui Memphis, Taylor Jenkins, și jucătorii săi de la Grizzlies și-au apărat stilul fără compromisuri că nu sunt deloc murdari.

Draymond Green și Golden State au rămas rece de la vârful de deschidere – fugind metodic cu el. În schimb, atacantul Memphis Kyle Anderson a fost eliminat cu 6:19 pentru a argumenta un fault ofensiv.

Stephen Curry a marcat 30 de puncte, Klay Thompson a avut 21 și nouă recuperări, iar Golden State a oprit distribuția secundară a lui Morant.

Un 3 de la Morant chiar înainte de buzzerul pauzei i-a adus pe Grizzlies la 64-57 la pauză și le-a oferit 17 din cele 34 de puncte după o performanță de 47 de puncte în Game 2. Dar Morant nu a putut să o facă singur pentru Memphis și a terminat după ce și-a frecat durerea, șchiopătând genunchiul drept cu 6:19 rămas înainte de a se îndrepta către vestiar.

„Acum este evaluat. Nimic altceva. Tocmai am urmărit reluarea”, a spus antrenorul lui Memphis Taylor Jenkins. “El căuta un dribling și Jordan Poole chiar l-a prins de genunchi și l-a tras, ceea ce a cam declanșat ceea ce s-a întâmplat. a trecut, așa că voi fi foarte curios să vezi ce se întâmplă mai departe.”

Kerr a spus că „nici măcar nu a observat moneda”.

Brooks se va întoarce pentru meciul 4 luni seară la Chase Center, unde mulțimea sold-out includea două femei care țineau semne ale feței lui Payton care insistă că Războinicii „Câștigă pentru Gary”. Nu se știe dacă Morant va putea juca.

„Am suferit o accidentare gravă la genunchi și nu cred că a existat vreo intenție rău intenționată din partea lui Jordan”, a spus Thompson. „Nici măcar nu cred că este suficient de puternic pentru a afecta genunchiul cuiva. Dar nu încercăm să rănim oameni sau să încercăm să lovim oamenii în ceafă într-o pauză rapidă. Jucăm jocul cum trebuie și îl voi sprijini.

Golden State a dominat cu o ofensă echilibrată și energie la ambele capete, după ce Green a cerut atacului să facă mai mult pentru a îmbunătăți apărarea. A oferit opt ​​pase decisive, cinci puncte și cinci recuperări.

„Selecția loviturilor a fost mult îmbunătățită”, a spus Kerr.

Poole a marcat 27 de puncte de pe bancă, iar Andrew Wiggins a adăugat 17 puncte pentru Golden State, care a folosit un avantaj de 10-0 la pauză pentru a prelua definitiv comanda.

„Avem un alt meci luni”, a spus Poole când a fost întrebat la ce se aștepta în continuare, având în vedere ultimele dus-întors între rivali.

Rookie Jonathan Kuminga a oferit o scânteie în locul lui Payton, în timp ce Ziare Williams a fost în locul lui Brooks.

Curry a ratat primele două lovituri, apoi a marcat primele puncte ale jocului, făcând un mare 3 cu 0,9 rămase în primul, în timp ce Warriors aveau 28-26.

Morant a lovit un 3-pointer de la 31 de picioare la jumătatea primei și Williams a plonjat la scurt timp după pentru un avantaj de 21-8, iar Memphis a făcut 6 din 9 lovituri pentru a începe jocul. Dar Grizzlies s-au răcit și au făcut doar 3 din următorii 12 și au privit cum Warriors au încheiat sfert cu o rafală de 18-7.

„Eram prea frenetici pentru a începe jocul”, a spus Kerr.

Atingerea lui THOMPSON

Fratele lui Curry, Thompson, a lovit 8 pentru 13 cu patru puncte de 3 într-o noapte solidă de tir.

El fusese 11 din 38 de la sol, inclusiv 5 din 22 la 3 puncte, până acum în serie înainte de a găsi un groove mai bun. Kerr a crezut că se va întâmpla destul de curând.

„Când obținem lovituri bune, șansele ca Klay să devină fierbinte sunt mult mai mari, iar când devine fierbinte, echipa noastră capătă un aspect diferit”, a spus Kerr. „Devenim mult mai greu de păstrat”.

ABSENTA LUI ADAMS

Centrul Grizzlies, Steven Adams, a fost disponibil pentru a juca această serie pentru prima dată după ce a ieșit din protocoalele de sănătate și siguranță din ligă, dar omul cel mare nu a jucat până când jocul a scăpat de sub control.

SFATURI

Grizzlies: Spatele supărător al lui G Desmond Bane a fost dureros în Game 2, dar s-a mai bine. „Spatele lui progresează. Nu cred că are puterea maximă ca în sezonul regulat, dar este concurentul suprem”, a spus Jenkins. Bane a avut 16 puncte în 29 de minute. … Memphis a lovit 6 din 11 de la 3 puncte în primul sfert.

Warriors: Warriors i-a devansat pe Grizzlies cu 21-14 în prima repriză și 53-37 în general. … Golden State are 4-0 acasă în acest postsezon și 49-11 de la titlul din 2015, care s-a încheiat cu primul campionat al francizei în 40 de ani.

——

Add Comment