GP din Miami va fi Super Bowl-ul F1, îi spune Lewis Hamilton lui Tom Brady

„Nu am înțeles niciodată cum să merg la meciurile lui Tom… să te uiți la NBA și să afli cât de uimitoare este baza de fani aici, oameni buni. [are] atât de pasionați de sportul din această țară și nu înțeleg de ce nu se conectează cu sportul nostru”, a spus Hamilton joi.

GP de la Miami este prima dintre cele două curse de F1 care au loc în Statele Unite anul acesta – Marele Premiu al Statelor Unite de la Austin, Texas are loc în octombrie. Și în 2023, Las Vegas va deveni al treilea loc al Grand Prix-ului american.

“La un moment dat nu am avut un Grand Prix aici, apoi am avut doar unul. Acum ne extindem. Cred că va fi ca Super Bowl-ul nostru”, a spus Hamilton, 37 de ani.

“Sunt atât de fericit să fiu la Miami. Este prima dată când acest sport este aici, iar anticiparea pentru acest eveniment tocmai a crescut vertiginos”, a adăugat Hamilton înaintea Marelui Premiu din acest weekend, care va avea loc pe Hard Rock Stadium.

„Toată lumea este atât de entuziasmată, dar va fi un pic de nervozitate pentru că vor fi atât de mulți oameni aici și este un circuit nou”.

Probabil doi dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor, Hamilton și Brady au jucat golf împreună și au discutat despre succese și eșecuri la un eveniment caritabil la Miami Beach Golf Club cu ceasornicarul de lux elvețian IWC Schaffhausen.

“Succesul este un lucru bun. Și când mergi pe un val de succes, acesta este un lucru”, a spus Hamilton, de șapte ori campion mondial în Formula 1, care a avut un început dificil de sezon 2022 cu mașina Mercedes. . . Dar uneori „te împiedici” și „căzi”, a adăugat el.

„Avem responsabilitatea să ne unim și să trecem prin aceste vremuri grele în care devenim mai puternici și ne apropiem și ne ținem mai strâns și săpăm mai adânc decât am crezut vreodată… ei spun că trebuie să sapi adânc, dar poți. să sapă mereu mai adânc. Poți oricând să mergi puțin mai adânc”, a spus el.

La eveniment, Hamilton a explicat și modul în care F1 l-a „salvat”.

„Tinerețea este totul și ceva ce mă pasionează este să-i aduc pe copii la discipline STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică)”, a spus șoferul Mercedes la o strângere de fonduri pentru copiii defavorizați, miercuri, de la Miami la clubul de golf din Miami Beach.

Coy Wire de la CNN le-a spus lui Hamilton și Brady: "  Amândoi purtați pălărie la muncă.  Sunteți amândoi foarte motivați.  Sunteți responsabil și conduceți o echipă de oameni care iau decizii într-o fracțiune de secundă cu implicații uriașe.

“Sportul reunește oamenii și mi-a salvat viața. Mă bucur că facem ceva spre bine”, a adăugat el, per PA.

„Mai bine să joci și să pierzi decât să nu joci deloc”

Brady și-a oferit și perspectiva asupra noțiunilor de succes în sport.

„Trebuie să înțelegi că întotdeauna este mai bine să joci și să pierzi decât să nu joci deloc”, a spus Brady, de șapte ori câștigător al Super Bowl-ului.

“Deci simt că, deși, știi, poate nu câștigi tot timpul, performanța în joc este cea mai mare bucurie. Evident că toată lumea vrea să câștige. Este foarte dificil. Când pierd, mă concentrez pe… .cum mă întorc în joc?”

„Mă gândesc la un Super Bowl în 2016 împotriva Atlanta. Am scăzut cu 25 de puncte. Nu poți înscrie 25 de puncte într-un singur touchdown, trebuie doar să te îndepărtezi și trebuie să ajungi la o distanță de lovitură. Și asta vine pur și simplu. cu multe, știi, jocuri grozave și mare încredere în ceea ce faci”, a spus el.

Brady a adăugat: „Dar, știi, nu câștigăm întotdeauna. Și asta face parte din sport. Dar îmi place și apreciez când ai ocazia să te întorci – în ultimul meu joc împotriva lui Rams din playoff. am pierdut multe puncte și am găsit o modalitate de a egala meciul.

„Și apoi, în sfârșit, Matt [Stafford] a avut o… aruncare grozavă lui Cooper [Kupp] câștig pentru a câștiga cu adevărat acest joc.

“Nu le câștigi întotdeauna pe toate, dar este distractiv să revii când o faci. Și probabil că aceștia sunt cei de care îți amintești cel mai mult”, a spus Brady.

Patru dintre cei mai buni fundași ai NFL apar în cea mai recentă ediție a

Sfertul de 44 de ani, care joacă pentru Tampa Bay Buccaneers, a remarcat, de asemenea, cum s-au schimbat provocările cu care se confruntă pe măsură ce îmbătrânește.

„Viața ta când ai 25 de ani este foarte diferită de când ai 35 de ani. Mă uit la 35, cred, omule, viața mea era atât de simplă la 35 de ani și acum… iată multe alte provocări unice.

„Și încă trebuie să-mi pun timpul și energia acolo unde este nevoie, știi, pentru a menține și alte aspecte ale vieții mele să meargă bine. Așa că asta a fost cea mai mare provocare pe măsură ce am îmbătrânit, știi, încercând să mă asigur că prioritățile mele. rămân prioritățile mele.

“Dar am impresia că atunci când este sezonul de fotbal, știi, atunci a fost întotdeauna prima mea dragoste. Și este pur și simplu uimitor să am încă capacitatea de a ieși și de a concura așa cum îmi place. Și o fac pentru că îmi iubesc colegii de echipă. . Asta e realitatea.”

Hamilton a câștigat șapte titluri de F1.

La începutul acestui an, Hamilton, în vârstă de 37 de ani, care are cele mai multe victorii în curse din istoria F1, a declarat că „s-a luptat mental și emoțional de mult timp”.

Scriind într-o poveste pe Instagram, Hamilton a spus că a îndurat deja „un an greu în care totul se întâmplă în jurul nostru” și că „este greu în unele zile să rămânem pozitiv”.

Cu toate acestea, el a oferit și sprijin și mângâiere adepților săi.

„Vă scriu pentru a vă spune că este în regulă să simți ceea ce simți, doar să știi că nu ești singur și vom trece peste asta!” a adăugat Hamilton.

.

Add Comment