Fostul arbitru din Ohio State Harry Miller discută despre sănătatea mintală

Într-un interviu special, căruia i s-a alăturat Ryan Day, Harry Miller vorbește despre plecarea de la visul lui Buckeye pentru a-și salva propria viață.

COLUMBUS, Ohio — Harry Miller a venit în statul Ohio așa cum fac mulți jucători pentru a face parte dintr-o echipă de calibru campionat.

Ca boboc, tușierul ofensiv și-a făcut drum spre centrul de rezervă al echipei, jucând în 13 din 14 jocuri.

După ce a început în șapte meciuri în timpul sezonului scurtat 2020, Miller era de așteptat să fie centrul de start al Buckeyes toamna trecută.

Dar nativul din Georgia a fost pe lista indisponibilă a echipei pentru cea mai mare parte a sezonului.

Deși lista ar putea însemna că un jucător este exclus din mai multe motive, de la boli la accidentări, nimeni nu știa ce l-a ținut pe Miller în afara terenului.

„Am văzut de-a lungul sezonului oameni care ridică întrebări sau speculează, ceea ce este într-un fel iritant în anumite privințe, dar și nedrept față de adevăr”, a spus Miller.

La începutul acestui an, Miller a împărtășit că se retrage din fotbal din punct de vedere medical și a împărtășit un mesaj puternic cu privire la motivul: el a plecat de la visul său de a-și salva viața.

„Înainte de sezonul de anul trecut, i-am spus antrenorului [Ryan] Ziua în care am intenția de a mă sinucide”, a scris Miller.

Miller a vorbit despre problemele sale de sănătate mintală și despre cum a încercat să continue să se joace chiar și cu cicatrici pe corp.

„Sunt greu de văzut și ușor de ascuns, dar cu siguranță dor”, a scris el. „Pe televizor era un mort, dar nimeni nu știa despre asta”.

Într-un interviu acordat lui Dom Tiberi de la 10TV, Miller a spus că a avut o istorie de boală mintală și a fost inundat de gânduri care i-au speriat sau rănit adesea pe majoritatea oamenilor.

„A fost doar pentru mine”, a spus el. “Am ajuns în punctul în care am avut destule și mi-am dat seama de cât timp mă gândeam așa și pentru mine am crezut că este normal. Am crezut că toată lumea gândește așa, am crezut doar că așa este.”

Înainte de sezonul trecut, Miller a spus că era într-o formă foarte proastă.

„Este mult stres înainte de sezon. Există o mulțime de stres în jurul competiției și acesta a fost un factor de stres asociat cu mulți alți factori de stres asociat cu multe alte experiențe pe care le-am avut astfel de culminate”, a spus el.

Acesta a devenit punctul critic al lui Miller și l-a determinat să spună că ceva nu este în regulă.

„A fost fie să spui ceva, fie să mori”, a spus el.

După ce a vorbit cu Day, el a spus că antrenorul l-a conectat imediat cu oamenii și i-a oferit sprijinul de care avea nevoie. În timpul sezonului, el a lucrat în privat la probleme cu psihologii sportivi din Ohio State.

„În primul rând, Harry a trebuit să facă treaba și nu a fost ușor, dar să vezi ce face și impactul la o vârstă atât de fragedă este uriaș”, a spus Day.

Problema sănătății mintale este personală pentru Day. Când avea 9 ani, tatăl său s-a sinucis.

https://www.youtube.com/watch?v=bH9XDitLtus

De când a devenit antrenor principal, Ohio State a adăugat personal dedicat pentru a ajuta jucătorii cu probleme de sănătate mintală.

Day a spus că au medici, psihologi și consilieri foarte buni pentru aceste lucruri. El adaugă, totuși, că erau acolo de mult timp, dar pur și simplu nu au primit postul.

„Oamenii nu au vrut să facă treaba pe ei înșiși. Și pentru mine, asta este magia a ceea ce s-a întâmplat”, a spus el. „Când te uiți la mulți dintre acești tineri pe care îi pierdem, ei nu se adresează în acele vremuri și încearcă să spună că așa simți că există ajutor.”

Day a spus că Miller a ajuns într-un loc în care a căutat să-i ajute pe alții.

„Harry aproape că și-a reorientat viața pentru a-i ajuta pe oameni în acest fel. Pentru a spune că este în regulă să ceri ajutor în astfel de momente”, a spus Day, bătălia de a începe acea conversație inițială și de a spune „hei, am nevoie de ajutor aici”. “

Apoi, pe 10 martie, Miller a făcut anunțul său către lume.

„Am vorbit despre anunțul, așa că am făcut-o și a promovat o mulțime de lucruri după ce am vorbit și am împărtășit povestea mea cu oamenii”, a spus Miller.

Miller a spus că a fost foarte recunoscător să vadă răspunsul oamenilor.

„Acum sunt recunoscător că trec prin ceea ce am trecut, pentru că mi-a dat cuvintele și înțelegerea sentimentelor când oamenii au spus „Și eu am simțit asta”, să sperăm să ajung la acești oameni”, a spus el. menționat.

„Harry nu datorează nimănui povestea lui și multe din acele lucruri sunt private pentru el și chiar a ieșit acolo și a făcut-o și asta e curaj”, a spus Day. „Aceștia sunt genul de oameni pe care îi dorești în clădirea ta în fiecare zi”.

Când a discutat despre istoria sa cu Miller, Day și-a amintit că l-a recrutat când era antrenor asistent la Buckeyes.

“Când treci prin procesul de recrutare, construiești relații. Și mergi într-o călătorie împreună, nu știi niciodată unde vor ajunge aceste lucruri, iar noi suntem aici și este o poveste de succes”, a spus el.

Acum, Miller încearcă să se bazeze pe acel succes și să facă schimbări pentru alții, inclusiv pentru studenți-sportivi.

„Nimeni nu trebuie să spună nimic, dar tocmai de aceea cineva trebuie să spună ceva pentru că noi putem continua să nu spunem nimic, așa cum facem de mult timp, și putem continua să murim tineri dacă asta ne dorim. se întâmplă”, a spus el.

El adaugă că uneori este dificil să vorbești despre rănile sale.

„Uneori trebuie să le redeschid, ceea ce este un proces dureros, dar nu contează dacă rănile sunt acolo, așa că lasă-le să fie de ajutor”, a spus el.

Miller a spus că este recunoscător că se află în această poziție.

„Ca oameni, suntem chemați să fim drăguți cu vecinii noștri și să vorbim cu ei despre oamenii pe care îi iubim și, de asemenea, despre străini”, a spus Miller. fiind spus.”

Ca jucător de fotbal, Miller a spus că te poți simți prins de destinul tău și de așteptările tale, în special pentru alți studenți-atleti.

„Este un joc, iar noi îl jucăm ca pe un joc, dar dacă greșești, primești amenințări cu moartea și acolo oamenii fac din el un joc de viață și de moarte”, a spus el.

El adaugă că aici studenții-sportivi devin atât de confuzi și este teribil de izolant și alienant.

„Îmi amintesc că așa am simțit”, a spus el. “Nici nu vreau să mai fiu aici și trebuie să fiu în fața a 100.000 de oameni weekendul viitor. Cum ar trebui să funcționeze?”

Miller și-a spus sfatul oamenilor care nu știu ce să spună sau cum să iasă, vorbește cu oamenii cărora le pasă de ei.

„Ai fi surprins câte grațieri ți-ar da oamenii”, a spus el.

Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți aveți nevoie de ajutor, sunați la National Suicide Prevention Lifeline la 800-273-TALK (8255). De asemenea, puteți trimite mesaje text unui consilier de criză trimițând linia de text de criză la 741741.

Fotbal din Ohio State: Acoperire recentă ⬇️

Add Comment