Cum au devenit Yankees cea mai tare echipă din MLB

TORONTO – Yankees au pierdut aici miercuri, punând capăt unei 11 victorii consecutive. A fost un meci strâns, așa cum au fost majoritatea meciurilor dintre ei și Blue Jays în acest sezon.

In urma cu 2-1 in repriza a noua, Yankees au incarcat cu doua out-uri, dar nu au reusit sa egaleze scorul atunci cand oaserul Isiah Kiner-Falefa ia la sol catre basemanul a treia Matt Chapman, a carui lovitura saritura a fost recuperata la inceput de Vladimir Guerrero Jr., care și-a arătat flexibilitatea făcând split-urile.

„Eram foarte supărat pe mine însumi”, a spus Chapman, de trei ori câștigător al Mănușii de Aur, despre aruncare, „și apoi foarte entuziasmat”.

Yankees au zăbovit pe teren în timp ce au contestat jocul, dar în cele din urmă au împachetat clubul oaspeților și s-au îndreptat spre casă. Chiar și cu o înfrângere, ei câștigaseră setul de trei jocuri, menținând cel mai bun record de baseball (18-7) și oferind celor de la Blue Jays prima lor pierdere în serie a sezonului.

„A câștiga 11 la rând nu este o faptă mică”, a spus jucătorul de la treilea de la Yankees, Josh Donaldson. „Nu contează împotriva cui joci. Este un club de minge foarte bun și am venit aici și am jucat foarte bine. Pierzând un meci cu un punct pe drum și am avut ocazia să trecem pe locul al nouălea, îmi plac șansele noastre. Astăzi nu am putut încasa, dar data viitoare mă aștept să facem.

La o lună de la începutul sezonului, Yankees au arătat că sunt diferiți de echipele Yankees din trecutul recent. Aruncarea lor a fost cel mai puternic atu al lor în 2021, când aveau 92-70 și au căzut în fața Bostonului în jocul cu wildcards din Liga Americană, dar au fost și mai puternici în acest sezon. Atacul lor este mai dinamic; au lovit mai puțin și au lovit mingea mai tare. Apărarea lor a făcut cele mai multe îmbunătățiri, trecând de la una dintre cele mai proaste din Major League Baseball la una dintre cele mai bune de până acum.

Din toate punctele de vedere, managerul Aaron Boone a spus săptămâna aceasta că Yankees din 2022 sunt mai buni. Și în ciuda unor temeri inițiale, o fac cu o listă completă, chiar și la Toronto, pentru că întreaga echipă a fost vaccinată.

„Suntem o ofensă mai bună, mai versatilă”, a spus Boone. „Noi gestionăm mai bine bazele. Fără îndoială că prindem mai bine mingea și suntem norocoși să fim o echipă defensivă foarte bună anul acesta. Prezentul a fost un fel de cartea noastră de vizită anul trecut. Totuși, spunând asta, simt că avem o echipă de pitching mai bună de sus până jos anul acesta.

În timpul seriei de victorii, Yankees au demonstrat că pot câștiga într-o varietate de moduri: înscriind o mulțime de puncte, câștigând concursuri strânse cu lansare și aliniament bune, bazându-se pe mai multe jocuri din listă. Desigur, majoritatea adversarilor din ultima vreme pierduseră recorduri și nu se aștepta să ajungă în playoff – Orioles de Baltimore, Guardians de Cleveland și Royali din Kansas City – dar de aceea meciurile cu Blue Jays sunt încă revelatoare.

Luni, Yankees i-au învins pe Blue Jays la propriul lor joc. Până miercuri, Toronto a avut scorul de 10-3 în jocuri cu un singur punct, jucând și câștigând mai mulți oameni care mușcă unghiile decât oricine altcineva din baseball și arătând că lanțul și formația lor erau capabile. Yankees au câștigat cu 3-2 datorită unui start solid al lui Jordan Montgomery (două runde în cinci reprize) și a unui efort susținut de la bullpen. Toate alergările lor au fost conduse de basemanul secund Gleyber Torres, care a îndurat cel mai prost sezon din cariera sa în 2021.

“Swing-ul nu a funcționat cu adevărat cu mâinile mele, iar partea inferioară a corpului meu mergea în sens invers”, a spus Torres despre un leagăn care anul trecut a avut o medie de .259, nouă homere și un procent de bază de .697 plus slugging. , toate minimele din carieră pentru un sezon întreg. — Tocmai acum am mai mult control.

Într-o victorie cu 9-1 marți, titularul Yankees Jameson Taillon, mai departe de operația la gleznă în octombrie anul trecut, a fost din nou solid, permițând doar o rundă în șase reprize. Iar ofensiva Yankees a fost susținută de outfielderul Aaron Judge, care a lovit al nouălea home run al anului. După ce a pus un pariu mare pe el însuși, refuzând o prelungire a contractului de șapte ani și 213,5 milioane de dolari înainte de începerea sezonului regulat, Judge a lovit .293 cu o echipă de 1.009 OPS în 24 de meciuri.

„Sunt doar 11 meciuri, dar mai avem ceva de lucru”, a spus Judge despre seria de victorii a echipei, menționând mai târziu că a fost fericit să nu aibă accidentări până de curând în acest sezon. “S-au întâmplat multe lucruri bune. Am arătat din ce este făcută această echipă, dar am arătat că putem câștiga jocuri cu aruncarea și atacul nostru. Puteți câștiga cu mingea mică sau cu musca mare. Trebuie doar să rămânem consecvenți. .

Chiar dacă atacul Yankees a scuipat miercuri împotriva titularului Blue Jays Yusei Kikuchi, echipa a fost aproape de a reveni împotriva mai aproape de Jordan Romano, care conduce ligile majore cu 12 salvari. Împotriva unei formații puternice a Blue Jays care ar putea găzdui sluggerul accidentat Teoscar Hernández în acest weekend, starterul Yankees Nestor Cortes Jr. s-a luptat cu o comandă șubredă, a mers patru și a tusi două runde în patru reprize.

Totuși, rotația Yankees s-a clasat pe locul patru la baseball (cu o efectivă de 2,85) până miercuri. Inclusiv bullpen-ul, personalul de lansare (2.60 ERA) i-a devansat doar pe Los Angeles Dodgers (2.21) în MLB. Mai sunt cinci luni rămase în sezonul regulat, dar este deja o îmbunătățire pentru Yankees, care au fost pe locul șase în ERA (3.74). ultimul sezon.

Cele mai vizibile îmbunătățiri au fost însă în atac și apărare. Scăzând lovitorii harnici care erau apărători mai răi, cum ar fi prima bază Luke Voit și capturatorul Gary Sánchez, Yankees i-au schimbat pe capturatorii Jose Trevino și Kiner-Falefa și l-au resemnat pe Anthony Rizzo. Kiner-Falefa, care a lovit o echipă de .295, și Rizzo, care are nouă homere, au lovit mai rar.

Împreună cu Kyle Higashioka, duoul de prinderi ai Yankees este adept în a chema jocuri și a încadra fotografii. Cel de-al treilea jucător al lui Gold Glove în 2020, Kiner-Falefa l-a adus pe Torres, care a avut dificultăți la oprirea scurtă sezonul trecut, înapoi la baza secundă. Rizzo, de patru ori câștigător al Mănușii de Aur, își salvează jucătorii de câmp cu lingurile și jocul de picioare la prima bază. Donaldson este încrezător și DJ LeMahieu este mai sănătos decât în ​​sezonul trecut.

Pe baza unor valori avansate, apărarea Yankees a trecut de la una dintre cele mai proaste din baseball la primele 10 din acest sezon. Efectele de scurgere se vor manifesta pe tot parcursul anului: o aliniere mai bună înseamnă mai puține aruncări suplimentare, mai puține runde și mai multe victorii. Cele 73 de alergări necâștigate permise lui Yankees anul trecut au fost pe locul opt la baseball. Ei sunt pe cale să reducă acest număr la jumătate în acest sezon.

În acest sezon, se aștepta ca Yankees să lupte pentru playoff, în ciuda unei distribuții similare de personaje, a puținelor achiziții de nume mari și a întrebărilor dacă au făcut suficient pentru a se îmbunătăți în extrasezon. Rezultatele sunt de bun augur.

„Mintea mea nu s-a schimbat niciodată de la prima zi de antrenament de primăvară”, a spus Judge. „Știu ce are această echipă și de ce este capabilă. Sincer să fiu, nu prea citesc ce au de spus experții despre performanța acestei echipe. Vom merge doar acolo și vom lucra, iar rezultatele se vor arăta.

Add Comment