Cele mai bune momente din culise – Billboard

Pentru prima dată din 2019, Billboard Music Awards s-au întors la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas duminică seara (15 mai), marcând a 18-a oară când BBMA au avut loc în locația istorică din Las Vegas – devenind de departe cel mai uzual. Site-ul gazdă a premiilor de 33 de ani.

A explora

A explora

Vezi cele mai recente videoclipuri, grafice și știri

Vezi cele mai recente videoclipuri, grafice și știri

Spectacole memorabile au fost oferite de vedete precum Megan Thee Stallion, Silk Sonic, Ed Sheeran, Machine Gun Kelly și multe altele, în timp ce marii câștigători ai serii au inclus Doja Cat, Glass Animals și câștigătoarea premiului Icon, Mary J. Blige. Dar, deși s-ar putea să le fi văzut pe toate la televizor și/sau Peacock duminică seara, încă s-au întâmplat multe în interiorul MGM Grand Garden Arena pe care le-ai ratat dacă doar le-ai urmărit de la distanță. Iată câteva dintre cele mai memorabile:

Prima parte: Cantareata și compozitoarea Elle King a intrat în locație într-un scaun cu rotile și folosind o cârjă, aparent mai puțin de 100% din punct de vedere fizic, înainte de apariția ei alături de „Drunk (And I Don’t Wanna Go Home)” Miranda Lambert la BBMA. (Totuși, nu ai fi știut niciodată asta din performanța ei energică și aparent dezinhibată mai târziu în acea noapte.) În timp ce șchiopăta la interviul ei cu Tetris Kelly de la Billboard News pe covorul roșu (alături de Lambert), ea a explicat că recent și-a luxat glezna — deși asta nu a împiedicat-o să se legăne cu niște tocuri înalte uimitoare.

20:03 ET: După ce și-a prezentat „oaspetele surpriză special” Jack Harlow pentru o interpretare a recentului hit al rapperului Billboard Hot 100 „First Class”, gazda și interpretul de deschidere Diddy s-a repezit din scenă – dar și-a luat un moment pentru a saluta rapid câteva fețe prietenoase din primul rând. din mulțime (inclusiv mama lui, Janice Combs) s-a grăbit apoi pe o scenă secundară pentru o reprezentație a clasicului anilor 90 al lui Bad Boy „Mo Money, Mo Problems”, alături de fiul său King Combs și starul R&B Teyana Taylor.

8:05: În timpul spectacolului de deschidere, Fat Joe, Shenseea și un Kali Uchis care mângâia acadea au fost văzuți încă așteptând în afara locului MGM, neputând ajunge la locurile lor până la următoarea pauză publicitară.

8:33: Diddy avertizează că „va face ceva [awards show producers] ura” și cere ca teleprompterul său să fie oprit, înainte de a urlă: „SUNTEM LIBERI!” În cazul în care vă întrebați: da, chiar au oprit teleprompterul din cameră la comanda lui.

8:34: În timp ce gazda își cheamă majordomul Frank pe scenă pentru a anunța interpretarea unuia dintre artiștii săi preferați, Rauw Alejandro, familia Combs se ridică și îl aplaudă pe iubitul angajat al lui Diddy în public. În timp ce Alejandro cântă, Ty Dolla $ign stă în mulțime și Becky G dansează pe interpretarea ei a „Cúrame”.

8:43:După ce a vorbit cu Becky G în timpul unei pauze publicitare, Diplo merge să-i ia locul – dar este întreruptă de securitatea care îi verifică acreditările, probabil neștiind statutul ei de superstar-producător.

8:54: Fat Joe, Doja Cat și DJ Khaled stau împreună și vorbesc în timpul unei pauze publicitare, cu brațul lui Fat Joe în jurul colaboratorului de multă vreme Khaled. Ulterior, cei trei fac o fotografie împreună, surprinsă de modelul/actrița Cara Delevingne.

9:01: O mână de scenă se grăbește la sfârșitul spectacolului „Drunk” a lui Lambert și King pentru a se asigura că nu se lasă răvășiți de un coperta de scenă care coboară rapid, în timp ce sunt înghețați în sfârșitul melodiei. El reușește să-i scoată din zona de pericol tocmai la timp.

9:10: Un set de tobe (cu sigla „MW” pe tobă) care a fost parcat în spatele podelei locației este adus pe scena laterală în timpul unei pauze, trupa lui Morgan Wallen urcând pe scenă și toboșarul încălzindu-se în liniște pe tava lui. Voci de rezervă sporadice de la „Mai mult-gan Wal-len!” se aude emanând din toată mulțimea.

9:17: Pe măsură ce Illenium își încheie discursul de acceptare pentru cel mai bun album dance/electronic (câștigat de sa jar căzut set) cu promisiunea „Ne vedem curând”, din public iese o voce aparent gata să-i facă față: „Ne vedem weekendul viitor! Ne vedem weekendul viitor!! ne vedem duminica!! » (Într-adevăr, Illenium joacă la Electric Daisy Carnival din Vegas în weekendul următor.)

9:29: În timp ce Megan Thee Stallion urcă pe scenă, întreaga mulțime sare în picioare și majoritatea își scot telefoanele mobile pentru a înregistra interpretarea superstarului rap. În audiență, Doja Cat poate fi văzută rapând pe noul single al lui Megan, „Plan B”, în timp ce DJ Khaled sună la ritm.

9:44: Vă prezentăm câștigătoarea premiului Icon Award Mary J. Blige și câștigătoarea premiului Janet Jackson în 2018. Recepția apariției lui Jackson în interiorul locației este oarecum copleșitoare, cu ovațiile puternice și strigătele de la „TE IUBESC, JANET!” venind din toată mulțimea, înecând multe dintre remarcile lui de deschidere.

9:58: Pentru a doua oară în timpul celei de-a doua ore a spectacolului, flăcări de antrenament sar în mod neașteptat de pe scenă înainte de un spectacol viitor. Prima dată a fost pentru Megan Thee Stallion; de data aceasta este pentru Machine Gun Kelly – suficient de potrivit pentru melodia pe care avea să o interpreteze în cele din urmă, „Twin Flame”.

10:29: După ce a prezentat un grup de copii de la Capital Prep Harden, una dintre școlile charter pe care le-a început în nord-est, Diddy dansează entuziasmat în timp ce spectacolul trece la o pauză publicitară. Cu toate acestea, înainte de a părăsi etajul holului, magnatul și toți studenții săi prezenți se adună pentru o mie, awww– îmbrățișare demnă de grup.

10:44: După dubla lor vizită pe podiumul Top Rock Artist și a premiului special Pepsi Mic Drop (câștigat pentru călătoria istorică a hitului lor „Heat Waves” în topul topului Hot 100), membrii Glass Animals pot fi văzuți la în afara locației, așteptând la coadă la un stand de concesiune pentru băuturi.

10:55: În timp ce Mary J. Blige părăsește camera după prestația fostului ei co-headliner Maxwell (care acoperă „The Lady in My Life” de Michael Jackson), ea primește aplauze puternice de la fanii pe lângă care trece. Dar acei fani sunt înecați rapid de cei din spatele arenei care își dau seama că videoclipul lansat ca divertisment de pauză comercială este al unuia dintre superstarurile K-pop BTS care interpretează hit-ul lor din top 10 Hot 100 „Boy With Luv” alături de Halsey la 2019. Din volumul țipetelor, nu ai crede că trupa nici măcar nu era în clădire.

– Raportare suplimentară de Lucy Blonstein și Dan Rys

Add Comment