Cele 3 zodii care sunt cele mai norocoase în dragoste joi, 5 mai 2022

Este aproape sigur că cineva va avea mare noroc în dragoste în timpul tranzitului cunoscut sub numele de Venus pătrat Lunii.

Cu mintea noastră pusă pe succes, este unul dintre cele mai bune momente pentru lucruri precum logodne, nunți și planuri care trebuie făcute în direcția dragostei și a dragostei.

5 mai este o zi cu adevărat romantică. De fapt, dacă ești unul dintre semnele care rezonează cel mai mult cu tranzitul însoțitor, ai putea vedea o schimbare majoră care are loc astăzi – una care îți va ridica ideea de dragoste și romantism.

LEGATE: Horoscopul zilnic pentru fiecare semn zodiacal de joi, 5 mai 2022

Trei semne zodiacale vor găsi noroc în dragoste în această zi și se va manifesta în prietenie și compasiune.

LEGATE: Cum afectează Venus în Berbec fiecare horoscop pentru fiecare semn zodiacal 2 mai – 28 mai 2022

Da, există dragostea pasională și ideea de a explora idei noi, dar adevăratul lipici aici este abordarea prietenoasă; este ziua în care aflăm dacă suntem prieteni cu persoana căreia ne-am angajat.

Este ziua în care aflăm dacă putem într-adevăr „a parcurge distanța” cu acea persoană, deoarece longevitatea se reduce într-adevăr doar la o prietenie solidă. Cu alte cuvinte, cele mai bune relații romantice au o bază de prietenie.

Joi, 5 mai 2022 aduce cu ea realitatea: ești prieten cu partenerul tău sau asta depinde doar de pasiune și intimitate? Poți să faci mai mult cu sinele tău prețios decât să fii romantic?

.

Add Comment