Apex Legends Mobile: New Legend Fade prezintă un joc pe ecran mic

Apex Legends Portabil este un joc complet separat, spun designerii săi. Asta nu înseamnă că este complet diferit Joc.

Respawn Entertainment speră că jucătorii vor găsi suficientă familiaritate în acțiune pe ecrane mai mici Android și iOS, dar Apex Legends Mobile nu va împărtăși progresia, sezoanele, inventarul sau orice altceva cu lansarea emblematică a consolei.

Studioul a anunțat deja, în aprilie, că nu va exista joc încrucișat între ele Apex Legendspopulații mobile și console/PC. Dar într-o prezentare de previzualizare de acum două săptămâni, Myke Hoff, manager senior de produs pentru Apex Legends Mobile, a subliniat că această construcție a fost concepută special pentru dispozitive cu ecran mai mic, ceea ce oferă cel puțin jucătorilor experimentați șansa de a începe totul de la capăt în jocurile Apex.

„Asta înseamnă că vom avea o cadență diferită a patch-urilor, diferite teme și evenimente, schimbări în clasament [play] și o multitudine de funcții noi”, a spus Hoff.

Este important că suportul pentru controler pe dispozitivele mobile este „ceva foarte important pentru noi”, a spus Hoff, dar încă nu este complet. Apex Legends Mobile lansare pe 17 mai. „Deși îl explorăm în mod activ, este un [feature] că încă nu avem dreptate”, a spus Hoff. „Continuăm să ne dezvoltăm împotriva lui, iar jucătorii se pot aștepta să-l vadă în viitorul foarte apropiat. Speram cu adevărat să-l aducem la bord imediat, dar [we] nu sunt pe deplin mulțumiți de nivelul de finisare și de testele pe care le-am efectuat asupra acestuia.

Cea mai mare caracteristică exclusivă pentru Apex Legends Mobile ce au înțeles fanii din lansarea regională limitată a jocului la începutul lunii martie: există o nouă legendă, Fade, și le vei juca doar în Apex Legends Mobile.

Imagine: Respawn Entertainment/Electronic Arts

Fade a fost conceput special pentru gameplay-ul pe mobil, a declarat Jordan Patz, directorul de design al jocului. „Am luat lecțiile pe care le-am învățat din aducerea PC Legends pe mobil și le-am folosit pentru a crea un joc care se bazează pe ceea ce considerăm a fi cele mai bune elemente ale gameplay-ului pe mobil. ”, a spus Patz.

Fade este o variantă a lui Wraith, una dintre cele mai populare legende din joc de la lansarea sa în 2019 (și disponibilă și în Apex Legends Mobile). „Este un luptător cu mobilitate extrem de agresiv, care poartă un costum bazat pe aceeași tehnologie ca Wraith”, a spus Patz.

Abilitățile pasive, tactice și finale ale lui Fade se bazează pe un stil de joc rapid despre care Respawn spune că se va potrivi cu versiunea mobilă a jocului lor. Abilitatea pasivă Slipstream îi permite lui Fade să se miște mai repede pentru o scurtă perioadă după ce a făcut o alunecare. „Oferă jucătorilor o modalitate de a experimenta mișcarea avansată a Vârf săritul cu săniușul și este o abilitate cheie pe care vrem să o învățăm tuturor Portabil jucători”, a spus Patz.

Abilitatea tactică, numită Flashback, îi permite lui Fade să „reseteze la un număr de pași mai devreme în întâlnire”, a spus Patz. „Această abilitate este creată pentru a oferi jucătorilor mai puțin calificați un clic de urgență în cazul unei situații proaste și pentru a fi mai îngăduitori la jocul riscant.” Cei mai pricepuți jucători, a spus Patz, probabil că vor folosi Flashback pentru a găsi modalități de a „deruta inamicii, de a-i dezorienta și chiar de a le ține ambuscadă”.

Abilitatea supremă, Phase Chamber, poate fi atât o tactică ofensivă, cât și defensivă, a spus Patz. Fade aruncă un obiect care poate fi aruncat, explodează și oricine se află în raza exploziei este împins în spațiul de fază, unde nu poate face – sau primi – daune. „Această abilitate este concepută pentru a ajuta la protejarea împotriva situațiilor proaste, permițând lui Fade să evite terți [PvP] scenarii, sau pentru a izola temporar un singur membru al echipei, pentru a separa echipe”, a spus Patz. Fade „îl poate folosi și în propria echipă pentru a-i scoate din calea pericolului pentru un timp”. Fade câștigă viteză de mișcare bonus atunci când este afectat de explozia spațială de fază a bombei.

Apex Legends Mobile jucătorii au alte nouă Legende (din totalul de 21) din lista jocului principal de jucat la lansare: Bangalore, Bloodhound, Caustic, Gibraltar, Lifeline, Mirage, Octane, Pathfinder și Wraith. Newcastle, noua legendă care a sosit odată cu lansarea sezonului 13 pe 10 mai, nu este una dintre ele.

În timpul evenimentului de previzualizare, designerii Respawn l-au numit pe Fade „în primul rând legendă mobilă” – cu implicația că ar fi mai multe – ceea ce înseamnă că personajul poate apărea mai târziu în joc, consolă și joc pentru computer. „A juca pe telefoanele noastre este puțin diferit de a juca pe o consolă sau pe un computer”, a spus Hoff. „A avea legende mobile este important pentru noi, deoarece ne permite să creăm lucruri unice pentru jucătorii noștri și evidențiază într-adevăr modul în care aceștia interacționează cu jocul, care ar putea fi diferit.”

Patz a spus că noua delimitare Mobile-vs-HD Legend îi permite lui Respawn „să surprindă și să încânte jucătorii care intră în jocul nostru. Dacă aducem continuu HD Legends, atunci acesta devine cel pe care îl vom face în continuare”, a spus el. „Vrem ca jucătorii să fie entuziasmați de noul conținut care apare la orizont, nu doar de care [existing] ceva ce vom alege să aducem.

Apex Legends Mobile va prezenta modul standard Battle Royale, care implică echipe de trei și un număr de jucători de până la 60; și Arenas, jocurile 3v3 mai mici, bazate pe runde, introduse acum un an cu Sezonul 9 în jocul principal. De asemenea, va include un mod exclusiv pentru mobil, Team Deathmatch 6v6, cu două variante, Clash și Deathmatch, care determină unde reapar jucătorii doborâți. În Deathmatch, jucătorii uciși reapar în puncte aleatorii lângă colegii lor. În Clash, ei apar la baza lor de acasă.

Battle Royale poate fi jucat pe harta World’s Edge; Arenele pot fi jucate pe Thermal Station, Artillery și Overflow. Team Deathmatch poate fi jucat pe Thermal Station, Artillery și Skull Town (care a fost distrus în sezonul 5 al jocului principal), iar Clash poate fi jucat pe Artillery, Overflow și Market.

Apex Legends Mobile Sezonul 1 începe marți, 17 mai pentru dispozitivele Android și iOS și este disponibil pe piețele Google Play și iOS App Store.

Add Comment