Alec Zumwalt a fost numit antrenor de bataie a Royals

KANSAS CITY – După o lună de performanțe ofensive slabe, Royals a anunțat luni o schimbare majoră a personalului lor de antrenori, odată cu concedierea antrenorului de lovituri Terry Bradshaw, cu efect imediat.

„Reflectează modul în care evaluăm și cum facem lucrurile în general”, a spus directorul general JJ Picollo. „…A început acum 10-12 zile. Discuții despre unde ne aflăm ca organizație, unde vrem să fim, unde ne așteptăm să fie baterii noștri.

Asistentul antrenorului de lovituri Keoni DeRenne, pe care Royals l-a promovat în staff-ul ligii mari în acest extrasezon, rămâne în rolul său, iar antrenorul de lovituri cu misiuni speciale Mike Tosar va fi în uniformă cu echipa din Liga Major timp de „aproximativ o lună”. A spus Picollo, înainte ca clubul să reevalueze nevoia lui cu Kansas City sau în altă parte a organizației.

Antrenorul Major League John Mabry, care lucrează îndeaproape cu lovitorii, rămâne și el la club.

După pierderea de luni în prelungiri, când Luis Robert i-a tras pe Royals mai aproape de Scott Barlow din adâncime pentru un homer de două runde în al 10-lea, Royals s-au clasat cu 12-21 și la 7 1/2 meciuri de primul loc în ligă. .

Organizația a crezut că 2022 ar putea fi începutul unei ferestre de disputa în următorii câțiva ani și nu a fost începutul pe care îl căutau, mai ales din punct de vedere ofensiv.

În 33 de jocuri, Royals s-au clasat pe locul 27 în Majors în puncte marcate (121) și pe locul 28 în OPS (.619). Ei au lovit al doilea cel mai puține home runs (21) în Majors și s-au clasat pe locul trei de jos în baseball în procente de lovituri de 37,6%.

Cea mai grăitoare statistică, despre care Picollo a spus că a fost o influență majoră în decizie, a fost media lor cu alergători în poziție de punctaj – .221, care ocupă locul 25 în Majors și a cunoscut o ușoară creștere luni seară, când Whit Merrifield a marcat doi- a alergat dublu în optimi și Andrew Benintendi a intrat cu un singur egalizator. A fost cea mai mare abatere pe care Royals o văzuse toată noaptea după ce Johnny Cueto a lovit șapte din șase reprize de două lovituri.

„Sunt câteva lucruri foarte mari pe care trebuie să le vedem”, a spus președintele Baseball Operations Dayton Moore. “Trebuie să vedem nouă jucători în aliniamentul nostru care se angajează să ajungă la bază în toate modurile posibile. Asta înseamnă că nu putem alunga terenurile din zona de strike. Când ai terenuri de lovit în zona de strike, putem” Nu le ratam. Trebuie să le pătrundem. Trebuie să conducem mingile până unde sunt aruncate.

Royals au fost încrezători în combinația dintre Bradshaw, DeRenne și Mabry pentru a conduce batătorii în acest extrasezon. Dar când Picollo și echipa au început să-i vadă pe bateri la începutul sezonului, această gândire s-a schimbat.

„O spun cu respect, jucătorii sunt cei care joacă”, a spus Picollo. „Deci, fie că este vorba de mesaj sau de înțelegerea mesajului, cine știe, dar am crezut că Terry este persoana potrivită pe care să o abordăm anul acesta. Și apoi, așa cum a mers, am început să ne gândim mai mult pentru a afla dacă trebuie să facem o schimbare. atunci.

„Luăm o mulțime din asta – toată vina”, a adăugat bazinul secund Whit Merrifield. „Un om bun l-a costat slujba pentru că nu jucăm așa cum ar trebui să jucăm. Totul depinde de noi.

Schimbarea coaching-ului semnalează o schimbare în filozofia ofensivă care a fost anticipată atât în ​​interiorul, cât și în afara organizației. Zumwalt a fost o parte esențială a revizuirii de către Royals a departamentului lor de lovituri din Liga Minoră în ultimii doi ani, văzând îmbunătățiri semnificative cu lovitorii din toată gama în abordarea și producția lor ofensivă.

Royals speră ca schimbarea să poată aduce continuitate între echipele din Liga Minoră și Liga Majoră în planificarea jocului și abordarea atacului, în timp ce clubul continuă să-și mute tinerii perspective la Majors.

„Vorbim mereu despre proces, dar și despre ce este planul de joc, preluarea datelor”, a spus managerul Mike Matheny. „Și cred că făceam o parte din acele progrese în direcția corectă, dar știm că trebuie să îmbunătățim unele lucruri. Când toate acestea sunt puse cap la cap, se creează o oportunitate pentru idei diferite și pe asta ne bazăm cu această nouă trupă. Vino cu această energie pozitivă pentru a ne permite să folosim lucrurile cu care au avut succes.

„Sperăm că asta se traduce aici.”

Bradshaw a fost antrenorul loviturilor din 2018 și face parte din organizație din 2000. Pe baza acestei povești, Moore a indicat că Bradshaw ar putea juca în continuare un rol în organizație.

„Am simțit că avem nevoie de mai multă urgență și mai mult de concentrare pe câteva dintre principalele lucruri despre care credem că îi pregătesc pe baterii zilnic”, a spus Moore. „…Nu este vina unei persoane. Dar există anumite absolute pe care le-am pus în aplicare cu dezvoltarea noastră de dactilografiere pe care am simțit că trebuie să le intensificăm.

„Cred că am lucrat la asta și am ajuns acolo? O fac. Dar, până la urmă, nu suficient de repede.

Royals au rămas neclintiți asupra faptului că, deși ulciorul lor se situează, de asemenea, în partea de jos a AL, nu au existat discuții despre schimbarea cu antrenorul de pitching Cal Eldred și antrenorul de bullpen Larry Carter.

„Nu s-a discutat deloc”, a spus Picollo. „Știam că tânărul starter va trece prin urcușuri și coborâșuri. Vrei ca ei să facă progrese. … Este vorba de a o face în mod consecvent. Nu e ca și cum băieții vin aici și nu arată nicio capacitate de lansare în ligă majoră. Au demonstrat o oarecare abilitate, iar acum este treaba noastră să le scoatem de la ei pe o bază mai consecventă. Va veni cu timpul. »

.

Add Comment