Alec Baldwin și producătorul Rust Anjul Nigam vor vinde un nou film la Cannes – The Hollywood Reporter

cel Rugini Producătorii Alec Baldwin și Anjul Nigam aduc un film pe piața de la Cannes în încercarea de a lansa un nou banner de producție, Persona Entertainment, la șapte luni după ce Baldwin a împușcat-o accidental și a ucis-o pe directorul de film Halyna Hutchins pe platoul western-ului lor cu buget redus.

Nigam spune că a finanțat filmul, thrillerul psihologic al regizorului și scriitorului Ben Tomson Falsa Trezireprintr-un partener financiar și consideră că distribuitorii vor fi receptivi la proiect, în ciuda circumstanțelor morții lui Hutchins pe 21 octombrie, care este în prezent investigată de Oficiul Sheriffului din Santa Fe. .

Rugini este, evident, o tragedie îngrozitoare”, spune Nigam. “Sperăm că ancheta va fi rezolvată în curând și va descoperi ce s-a întâmplat. Evident că vor fi oameni care vor avea perspective negative, dar suntem încrezători că vom continua să facem filme de calitate.”

Nigam spune că se gândește că după ce investigația din Santa Fe se încheie, producătorii vor încheia filmările Rugini. „Suntem încrezători că vom putea finaliza filmul”, a spus el. [After this story’s publication, Nigam reached out to say, “My statement that I was confident the film could be completed was just my optimism, and not an actual plan. Many of those who were involved hope to honor Halyna by completing her last work, but at this point it is just hope.”]

Baldwin va juca și el Falsa Trezirepe care Nigam îl compară cu filme ca Al saselea simt și Ereditar, ca psiholog care ajută personajul principal prin episoade de somnambulism care încep să interfereze cu viața lui. „Alec i-a plăcut ideea de a se conecta la Exorcistulspune Nigam.

Producătorii speră să-l anunţe pe actorul principal al filmului, personajul care suferă de falsele treziri care dau titlul filmului, în timpul festivalului. Nigam, care este și un actor cel mai cunoscut pentru un rol recurent la ABC Anatomia lui Greyva apărea și în film. Falsa Trezire se pregătește să înceapă fotografia principală în această vară în SUA

Chiar dacă noua lor companie și noul film avansează, Baldwin și Nigam continuă să se confrunte cu probleme legale legate de Rugini. În februarie, familia lui Hutchins a intentat un proces pe nedrept împotriva lui Baldwin, Nigam și a altor producători și membri ai distribuției. Rugini echipajul, pretinzând un comportament imprudent și reducerea costurilor a dus la împușcare; ca răspuns la proces, producătorii au susținut că cazul ar trebui respins pentru că este vorba despre un accident de muncă, care ar trebui să fie gestionat de sistemul de compensare a lucrătorilor de stat.

În aprilie, o agenție de securitate din New Mexico a descoperit asta RuginiProducătorii filmului au arătat „desconsiderare completă” față de bunăstarea distribuției și a echipei și au impus o amendă maximă de 136.793 USD pentru încălcări ale securității împotriva Rugini producători; Rust Movie Productions contestă acest raport, spunând că nu este angajatorul responsabil pentru supravegherea platoului de filmare și că problemele de siguranță au fost abordate în mod corespunzător.

La Cannes, Amp International va vinde drepturile la nivel mondial pentru Falsa Trezire cu un scenariu și o bobină de sfârâit. „O să mă duc acolo și să-l vând”, spune James Norrie de la Amp. „Până acum reacția a fost interesantă. Nu am avut pe nimeni să se întoarcă să spună: „Este amuzant. Consensul general pare să fie că [what happened on Rust] a fost un accident groaznic.

Moartea lui Hutchins a declanșat o mișcare la nivel de industrie pentru o mai mare siguranță pe platourile de filmare, inclusiv solicitări pentru interzicerea armelor de asistență. Ea a fost ucisă în timpul unei repetiții la o biserică Bonanza Creek Ranch din afara orașului Santa Fe, când Baldwin a scos o armă și a îndreptat-o ​​spre ea și Rugini, Joel Souza, accidentat și el. Baldwin primise o replică a unui pistol Colt .45 de epocă și i s-a spus că este „rece”, adică nu era nicio muniție înăuntru, conform înregistrărilor forțate ale ordinului. Cu toate acestea, pistolul conținea gloanțe false și cel puțin un glonț de plumb.

În plus față de RuginiBaldwin și Nigam au făcut și filmul super celulă împreună, pe care Saban Films îl va lansa în noiembrie, iar în februarie în Marea Britanie au filmat thrillerul 97 de minute, în care Baldwin îl joacă pe directorul Administrației Naționale de Securitate în timpul deturnării unui avion; Vertical Entertainment va lansa acest film în octombrie.

Falsa Trezire va fi primul film sub noul lor banner Persona Entertainment. Baldwin și Nigam au, de asemenea, mai multe proiecte de televiziune în dezvoltare, spune Nigam, și speră să lucreze în Europa. „Italia și Franța ar fi minunate”, spune el. „Din punct de vedere creativ, există o energie atât de incredibilă pentru a avea serii limitate bazate acolo.”

Niciun altul Rugini producătorii sunt implicați în noua afacere, spune Nigam.

Baldwin a împărtășit vestea despre parteneriatul său cu Nigam, care a fost întrerupt pentru prima dată Termen limităîntr-o postare pe Instagram, spunând: „Mi-a plăcut să produc cu Anjul Nigam de câțiva ani acum. El aduce la masă combinația rară de abilități care conduce procesul înainte și are ca rezultat ceva în care sunt mândru că fac parte. de.

16 mai, ora 22:13. Această poveste a fost actualizată cu un comentariu suplimentar de la Nigam cu privire la sfârșitul filmărilor. Rugini.

Add Comment