8 aplicații și instrumente uimitoare Gmail pentru a vă îmblânzi căsuța de e-mail

Ideea din spatele comunicării, partajării și colaborării prin e-mail este la fel de veche ca primele zile ale internetului. Chiar și zeci de ani mai târziu, lucrurile nu sunt atât de diferite când vine vorba de modul în care interacționăm cu e-mailul în lumea noastră de astăzi. Continuăm să folosim e-mailul pentru muncă, școală, joacă și mai ales în viața personală pentru orice altceva. Și în timp ce verificarea e-mailului a fost o activitate semi-obișnuită în urmă cu zece ani, acum este întotdeauna disponibilă, datorită telefoanelor noastre.

Conturile noastre de e-mail pot fi, de asemenea, înfundate cu mesaje nedorite sau alte fire nedorite, ceea ce ne poate determina să pierdem mesaje importante. Cu acest ghid, am vrut să evidențiem câteva aplicații și instrumente grozave pentru versiunea pentru desktop a Gmail, care vă pot ajuta să preluați controlul asupra căsuței primite. Ar trebui să fii responsabil pentru căsuța de e-mail, nu invers. Și există multe mai multe opțiuni pentru Gmail decât cele arătate aici, așa că nu vă faceți griji dacă aplicația dvs. preferată nu a fost strigat corespunzător.

ANDROIDPOLICE VIDEO AL ZILEI

Aplicațiile și instrumentele terță parte din această listă provin din magazinul oficial de aplicații Google Workspace verificat, așa că știți că sunt sigure de utilizat. Multe dintre ele sunt și companii sau mărci profesionale. Deoarece toate sunt bazate pe Gmail, va trebui totuși să vă conectați cu contul dvs. Google pentru a le utiliza. Câteva sunt, de asemenea, destinate utilizatorilor de afaceri, dar le puteți încorpora în continuare în viața personală.

În lumea afacerilor sau chiar în viața noastră personală, uneori poate fi nevoie să trimitem e-mailuri în bloc. Mailman este o aplicație Gmail cu sursă deschisă și complet gratuită, care va simplifica trimiterea și personalizarea în masă a e-mailurilor. Natura sa open source înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să vă faceți griji că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt iscusite, ceea ce este util. Puteți chiar să conectați Mailman la Google Sheets pentru a urmări statistici specifice de e-mail în timp real, cum ar fi clicuri, respingeri și răspunsuri.

La fel ca Mailman, Mailmeteror vă permite să creați, urmăriți și gestionați cu ușurință e-mailurile în vrac în Gmail. Este posibil să nu fie open source ca Mailman; cu toate acestea, este încă o alternativă solidă dacă cauți ceva mai mult. Accentul pus pe ușurința de utilizare, confidențialitatea utilizatorului și funcțiile de vârf îl fac o alegere excelentă pentru oricine ar putea fi curios. Mailmeteror este gratuit pentru până la 75 de e-mailuri pe zi, cu unele niveluri plătite dacă aveți nevoie de mai multe e-mailuri și funcții avansate.

Au dispărut vremurile în care aveai nevoie de abilitățile și cunoștințele pentru a crea modele de e-mail fanteziste. Șabloanele de e-mail oferă ideea de a trimite rapid e-mailuri cu aspect profesional, cu doar un clic de mouse. Puteți alege gratuit dintre sute de șabloane prefabricate pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți jocul de design. Au tot ce ai putea avea nevoie, de la felicitări personalizate de ziua de naștere la buletine informative pentru serviciu. Există, de asemenea, o opțiune plătită pentru utilizatorii care solicită și mai mult de la serviciu.

Cu tot mai mulți oameni care lucrează de acasă în aceste zile, folosim frecvent e-mailul pentru a urmări și a actualiza colegii cu privire la sarcinile esențiale. Deoarece e-mailurile sunt păstrate ca o entitate separată în afara mediului dvs. tipic de flux de lucru, acestea pot fi uneori ratate sau trecute cu vederea. Zapier încearcă să rezolve această problemă, permițându-vă să vă integrați feedurile Gmail direct în platforma dvs. de e-mail preferată. Este complet gratuit de utilizat pentru 100 de sarcini pe lună și are mai multe niveluri plătite pentru a se potrivi nevoilor dvs., dacă este necesar.

Uneori s-ar putea să ratezi e-mailuri importante de la familia sau prietenii tăi, deoarece acestea se amestecă cu orice altceva. Folosind Evernote, puteți scoate acele e-mailuri personale din căsuța de e-mail Gmail, le puteți converti în note și le puteți salva pe toate într-un singur loc. Dacă aveți e-mailurile personale în spațiul lor, puteți reveni la ele mai târziu, fără toate distragerile. Obțineți 60 MB de descărcări lunare gratuite și o alegere dintre câteva planuri premium dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare sau de funcții suplimentare.

Evernote are, de asemenea, o aplicație Android pe care o poți folosi alături de aplicația desktop Gmail menționată mai sus, oferindu-ți tot ce este mai bun din ambele lumi.

Deoarece e-mailurile sosesc în mod constant tot timpul, nu aveți niciodată șansa de a face o pauză. Cu Boomerang, vă puteți suspenda temporar căsuța de e-mail Gmail pentru o anumită perioadă de timp, eliberându-vă să vă concentrați asupra altor lucruri. De asemenea, puteți seta mementouri pentru e-mailurile importante, care vă vor ajuta să rămâneți organizat. Primești 10 credite gratuite pentru mesaje pe lună, cu diverse planuri plătite pentru a accesa funcții mai avansate. Ca bonus, toate conturile Boomerang noi includ o probă premium de 30 de zile.

Boomerang are, de asemenea, o aplicație Android pe care o puteți folosi alături de aplicația pentru desktop Gmail menționată mai sus, oferindu-vă tot ce este mai bun din ambele lumi.

Când vine vorba de a vă prezenta gândurile pe ecran, introducerea pe tastatură nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Unii utilizatori preferă să folosească instrumente de chat text pentru a-și nota rapid gândurile, deoarece este mai eficient pentru ei. Voice Notes este un fel de cale de mijloc între cele două, care vă permite să răspundeți și să compuneți e-mailuri direct în Gmail folosind vocea. Acest instrument gratuit folosește un instrument de înregistrare audio încorporat, în loc să atașeze doar un fișier audio pe care l-ați înregistrat în altă parte.

Dintre toate articolele din această listă, Superhuman poate fi plasat în siguranță în propria sa categorie. În timp ce celelalte sunt extensii care funcționează cu Gmail, Superhuman se prezintă ca o platformă Gmail reînnoită, cu capabilități AI unice. Acest lucru, în teorie, ar trebui să vă ajute să treceți prin e-mailuri mult mai rapid. De asemenea, se întâmplă să fie un program doar pe invitație în acest moment și are o listă de așteptare uriașă pentru a începe. Dacă sunteți acceptat în Superhuman, vă puteți aștepta la un abonament lunar de 30 USD pentru a utiliza serviciile sale.


Cu atât de multe moduri de a vă îmbunătăți și de a organiza căsuța de e-mail Gmail, acestea sunt doar câteva opțiuni de luat în considerare. Deoarece toate sunt libere să le încerce sau să le folosească, le poți testa cu ușurință pe cele mai interesante care se potrivesc nevoilor tale personale. Ați putea fi, de asemenea, interesat de personalizarea comenzilor rapide de la tastatură Gmail de pe desktop pentru un control și mai mare asupra căsuței dvs. de e-mail.


Interfață de utilizator WhatsApp pe un telefon cu un mesaj și diverse reacții la acest mesaj

Cum să utilizați reacțiile la mesaje pe WhatsApp

Citeste mai mult


Despre autor

Add Comment